Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Jaha

Av bizzab - 29 januari 2008 20:53

Då så var kvällen här, o jag sitter framför datan. Barnen har lagt sig, o det är tyst i huset, det enda som hörs är rottisens snarkningar när hon ligger i min säng. I morgon är det utbildning med arbete, ska bli trevligt med en heldag får sovmorgon på morgonen. Härligt, men det bästa av allt är att jag ev kan cykla dit om jag inte tar o går. På kvällen blir det lite träning kör dubbelpass muskel o afro härligt.

Läst runt lite i andras bloggar, vissa ger mig sådana minnen tillbaka att jag nästan blir gråtfärdig. Jag kan fortfarande känna den oro, rädsla, ångest, ilska, kämparglöden, det är inte lätt. Den sjukdomen drabbar alla också dom som är närstående. Jag tänker på er som kämpar, ge inte upp hur tufft det än är.

Mina tankar går tillbaka när jag själv stod där o kämpade. Hur otroligt jobbigt det var, sitter här o kan inte riktigt få fram de rätta orden för att förklara. Man måste själv vara i det för att förstå det.


 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

30 januari 2008 10:13

Jag kan bara konstatera och hålla med om hur rätt du har i ditt inlägg.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

30 januari 2008 14:47

Oj det är så tråkigt när jag inte kan få något vettigt att kommentera med. Orsden vill inte komma fram. En kommentar vill jag ska beröra detsom inlägget handlar om. Men det gör det ju inte här nu! Det kan ju räcka med ett par ord som visar man tagit del av vad inlägget handlar om. Min kommentar visar väl att jag tar del av innehållet så nu slutar jag kommentaren med en varm kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se