Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Äntligen hemma

Av bizzab - 30 januari 2008 15:22

Har i dag varit på utbildning med jobbet hela dagen, tänkte ta cykeln men det regnar så förbannat så det blev bilen, det är ju ändå 1 mil att cykla.

Trött i huvudet är jag  nu o mätt för det var verkligen jättegod mat som de bjöd på. Nu ska jag snart iväg o igen, ständigt på språng, dags att hämta sonen på dagis, sedan till stallet o sedan är det träning som gäller, blir som jag skrivit tidigare dubbelpass idag, tröttsammt men härligt.

Går sakta ned på vågen än, vilket i försig känns helt ok, men vill snabba på det.

Nu ska jag iväg hörs sedan 

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

30 januari 2008 17:35

Sakta, men säkert går det, men jag förstår dig. Blir trött att läsa hur du far runt. :-)
Hoppas att kvällen blir bra!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se