Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Bla bla bla

Av bizzab - 30 januari 2008 21:28

Så då har jag åter landat i mitt hem, skönt.. Vissa dagar flänger man bara runt omkring o när man väl kommit hem så är man helt slut. Först var jag i stallet, älskar doften av hästar, det är så härligt o komma in i ett stall. Oh vad jag önskar att jag kunde skaffa en häst, men har man inte tiden så har man inte det.. sedan får jag iväg med barnen till deras farmor som skulle passa dem när jag var o tränade. Första träningspasset var muskelpass härligt när man känner hur musklerna får arbeta lite, direkt efter det med en språngtur ner till andra salen för att köra lite afro dance, det blev lite för mycket kände jag. Fick inte vila mellan passen, vilket resulterade i att jag blev snabbt trött idag. Så det blev två tuffa pass på raken med 3 minuters vila mellan. Så nu är jag trött som f*n.

Ja nu börjar min nedräkning till ledighet, har nu jobbat må, tis onsdag så nu återstår bara tor, fre,lör, sön,mån, tis, ons, tors sedan är jag 3 dagars ledig. Oh vad det ska bli skönt. På måndag får jag gå i från för att gå till tandläkaren, tur att det inte ligger långt ifrån min arbetsplats.

Nä nu ska jag surfa runt lite  o se om  det finns något intressant att titta på. Vet en sida som jag ska spana in, en fin rottweiler kennel som jag är intresserad av att skaffa en valp ifrån, sedan ska jag surfa in på en sida om hundpensionat, som mina hundar ska vara när vi åker till skåne. 

Återkommer säkert snart igen

Nä jag får allt införa min avslutningskram ändå

Kram 

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

31 januari 2008 13:05

Du flänger, arbetar, studerar, tränar skriver. Tar hand om ungar och gubbe hälsar på etc, etc Undrar när jag får läsa om hjärtinfarkt eller utbränd? Snälla du ta det lite kol! Men huvudsaken är att du trivs och är lycklig. Kram vännen!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

1 februari 2008 14:31

Menar du att du jobbar 11 dagar på raken??? Men inte kan du väl ha så på ditt schema?!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se