Alla inlägg under januari 2008

Av bizzab - 27 januari 2008 11:54

Det var riktigt trevligt igår, gick ut o ät riktigt god mat o så blev det först öl o sedan givetvis några whiskyn också. Riktigt roligt hade vi som vanligt, jag o gubben har alltid roligt när vi två går ut tillsammans. Det är alltid lika roligt att gå ut då han har jobbat som ordningsvakt så är det ganska lätt att komma in  samt billigare dricka.

Vad händer idag jo vi ska gå så att sonen får sin första bibel, har aldrig gjort det tidigare men jag får väll gå iväg idag för sonen vill. Den stora tjejen ska i sin vanliga ordning till stallet. Det blir väll bra det med. Nu ska jag gå o göra iordning lite middag idag blir kokt torsk med potatis,

Hej hopp 

ANNONS
Av bizzab - 26 januari 2008 19:32

Hittade denna sida för att testa hur man är som person o tydligen stämmer den på mig enligt dem jag läste upp det för: Här kommer det som det stod.

Utåtriktad Planläggande Konkret Känslostyrd person

Med följande text:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

ANNONS
Av bizzab - 26 januari 2008 19:16

Tjohooo här är jag igen. Blev aldrig något sjuk (alltså mer än jag redan är haha). Nä men tackar ändå för omtanken som finns här bland mina bloggvänner. Nä jag har haft fullt upp ändå, har inte hunnit att blogga, livet spinner på som bara den. Ska nu gå ut o äta, ska bli riktigt skoj. Blev överlycklig här om dagen då satt min älskade man o tittade på rottisvalpar, o vilka kennlar som hade valpar nu, o vilka som planerade valpar. Å vad härligt, inte för att det är så aktuellt nu med en liten vappe men om ett tag så kommer det nog finnas en lite vappe i detta hushåll.

Var idag o inhandlade lite kläder till mig, ja vad blev det då? Jo jag hittade ett par jättesköna jeans o så blev det lite nya underkläder då de andra har blivit lite för stora kan man säga. hahaha.

Magen värker av träningsvärk, körde bollcore o flowin i torsdags, o på flowinen dödade de min mage tror jag. Det var jag o 2 tränare som körde, jag kan säga att de verkligen tog i härligt härligt. Så i fredags var det dags för lite linedance, det är faktiskt jätteskoj. Ska ta upp det med min chef att vi ska prova på detta med sköterskegruppen.

Nu ska jag göra mig i ordning när min älskade man har ordnat barnvakt för att vi ska kunna gå ut o äta o ta en öl, ska bli riktigt kul. 

Ha det gott,  

Av bizzab - 23 januari 2008 21:18

Håller nog på att bli sjuk. Imorse när vi gick var sonen sjuk, feber o förkylning, så tur att man har en snäll mamma som kom o passade sonen, medans vi var på arbetet. Mådde lite si så där på arbetet, fick huvudvärk på eftermiddagen. Ikväll har jag bara legat i sängen o sovit, huvudvärken vill inte släppa, fryser gör jag med så jag tror att jag är på nordpolen. Yrseln vill heller inte släppa, så nu blir det sängen igen för mig, får se när jag återkommer in i bloggvärlden igen. Vet inte när jag har tid, ork eller lust, då allt känns väldigt tugnt o jobbigt. Så hej hopp så ses kommer jag nog åter om ett par dagar


Av bizzab - 22 januari 2008 17:59

Usch idag är en sådan seg dag som man bara skulle vilja ligga i sängen o titta på film, men det går ju inte. Har nästan precis kommit hem från arbetet. Funderar på att snart krypa ned under täcket o ligga o titta på film hela kvällen. Känner mig frusen, händerna är precis iskalla. Skulle ha steppat idag men avbokade det, är nog lite feg att knät ska börja krångla igen, nu när det känns någorlunda ok. Vore dumt nu när det börjar flyta på bra igen med min träning.

Ute är det halt, o fullmåne.Tycker verkligen om fullmåne.

På jobbet idag pratade vi om att nu förtiden håller man kontakt med sms o mail o att de knappt pratade i telefon. Jösses jag som sitter drygt minst 2 timmar i telefon på kvällen o pratar. Visst skickar jag sms om jag tittar i min mobil har jag skickat de 2 sista månaderna 1180 sms. Tycker det är ett smidigt sätt att hålla kontakt med folk. 

Är jag mobiltelefonberoende ja det tror jag.

Vad go min man är när jag kom hem idag så hade min man storstädat hela huset. Nä nu ska jag lägga mig lite o glo på glamour, trodde det hade slutat att sända men så läste jag i en blogg att det fortfarande sändes. Har inte sett på det programmet på flera år, så nu ska jag se om det har hänt någonting. Hej hopp 

Av bizzab - 21 januari 2008 20:31

Jaha då var det måndag igen, ute snöar det börjar bli vitt ute. Snart dags att gå o göra lite havregrynsgröt, har varit o tränat så nu blir det att äta lite.

Igår firade vi våran mellerst dotter, hon börjar bli stor hela 10 år. Hon är bara för härlig, visst hon håller också på med hästar, men hon är mera som en kille. Det ska vara trick-bike o hoppa hopp  med cykeln o det ska sladdas när det bromsar. Vet inte hur många gånger man får byta på hennes cykel, inte ska det lekas med docker, nä då hade det varit en pojk skulle hon fått heta Emil. För hyss det kan hon hitta på precis som han, men hon har ett hjärta av guld. Finns nog inte många barn som är så ärliga o omtänksam som hon. 

Tänk vad jag är lyckligt lottad som har tre så fina barn.

Ja det var det över till något helt annat: Vad händer denna vecka då, inget speciellt förutom arbete, träning o skolarbete.

Nä nu dags för lite gröt, ha det gott

och den nu ut tjatade kramen (Som jag ska sluta med att skriva från o med nu) 

Av bizzab - 20 januari 2008 15:22

Har precis suttit o gjort klart ett fint minne till min stora dotter. Det jag har gjort är att:

När min dotter på snart 12 år började rida för flera år sedan stod det en ponny i stallet, hon red honom ofta. Senare blev hon 1.e skötare på honom,men efter 2 år skulle stallet inte hyra honom längre, min dotter blev ledsen så klart. Sedan sommaren som var fick hon åka på ridläger o där fick hon åter honom som sin häst för den veckan, så de träffades igen. Alla som sett dem tillsammans även när han stod i stallet här, sa att de två har något tillsammans de hör ihop. I alla fall där på ridlägret skulle han skos så hon fick en hästsko med sig efter honom. Nu har jag gjort ett minne genom att ha suttit o tagit ett jättefint kort på dem tillsammans o satt i hästskon. Sedan har jag sytt en fin hjärtformad med rött tyg och satt detta på väggen. Min dotter blev överlycklig men sedan bröt hon fullständigt ihop. Nu sitter hon o gråter, då hon sa det kvittar hur många hästar jag än rider så finns det ingen som har mitt hjärt som C har o tänk jag kommer aldrig mera se honom. Hon är så ledsen. hade jag mera tid, så hade jag aldrig tvekat en sekund på att skaffa C. Oh vad det gör ont i mig, när hon saknar honom så mycket. Tänk jag betvivlar verkligen inte deras kärlek till varandra. Det var så roligt när vi kom ner till lägret i somras, man såg direkt att de två är som gjorda för varandra.

Ha det gott nu ska jag gå o fortsätta med tröstandet.
Kram

Av bizzab - 20 januari 2008 13:31

Lyssna på hela denna låten, den är så bra. Spelar denna låten eller rättare sagt Dia psalma mycket.

Låten är hon får... 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se