Alla inlägg under januari 2008

Av bizzab - 20 januari 2008 12:48

Ja då så är det min enda lediga dag, för två veckor. Härligt, det känns bra.

Igår var det inte så lätt att komma fram till pat. men det gick, fick ibland köra omvägar då det låg lite träd ivägen o det blåste verkligen. Kul var det i alla fall o inget träd i skallen fick jag. Kan säga att det ryckte rätt bra i bilen när det blåste till. HAHA kul med lite variation..

Idag ska vi fira min dotter som fyllde år i tisdags, så nu ska huset städas.

Över till något helt annat, nu har jag hittat en klänning som jag ska köpa, men jag är så smart tycker jag.. För att sporra mig mera i träningen o detta så ska jag köpa den i storlek mindre o då med min vilja så kommer den sitta så snyggt på mig i sommar när jag kommer i den. Har jag gett mig f*n i att komma i den så vet jag att jag kommer det. Det finns ingen som har en sådan karaktär som jag om jag satt den sidan till, det lovar jag er.

Jag o en arbetskamrat satt o pratade lite här om dagen, om vilket yrke vi helst velat ha. Han sa direkt till mig att jag skulle inte tveka på att söka till läkarlinjen, men vad f*n. Det är ju så att helst utav allt vill jag arbeta som barnläkare, men tycker att jag är för gammal att läsa till det nu.  Synd att jag inte gick in för mina betyg mera, hade enligt det gammla systemet med 1-5 betyg i medel runt 4,0  Synd men så är det i tonåren är det mycket annat som härjar o blir viktigt i ens liv. inte var det skola i alla fall. Visst ska kanske inte vara missnöjd med betygen men de är tyvärr inte tillräckliga till allt. Nä nu ska jag fortsätta med att städa här hemma.

Ha det gott kramen 

ANNONS
Av bizzab - 18 januari 2008 19:46

Var o körde linedance nu ikväll, jösses vad det var roligt, ser fram emot nästa vecka då jag ska köra det igen. Jättekul var det. Annars har jag faktiskt sprungit så mycket jobbet, då det var hur mycket som helst att göra.

Haha ställde mig på vågen o kunde andas ut lite i allafall, det var ingen fara, hade inga nycklar, mobil eller något i fickorna o jag hade INTE gått upp. Puh, skönt "drar handen över pannan". Fick lite panik där, o var helt inne på att köra igång med den hårda dieten. Nu är det snart dags att börja bygga upp musklerna, hoppas att det kommer fungera bra. Nu är det dags att dra igång i gymmet, härligt. 

Överallt skrivs det om stormen som ska komma, ska bli spännande att se om jag kommer fram imorgon. Ska jobba ute på ett distrikt, ska se om jag kommer fram. Många som bor helt ute i skogen, o jag vet att dessa behöver hjälp. Kanske får ett träd i skallen haha. Nu ska jag sätta mig o se på let´s dance.

Kram 

ANNONS
Av bizzab - 17 januari 2008 20:57

JA då så sitter man o skriver i bloggen igen, hmm det är inte klokt, är nog liiite beroende av bloggen, det är ju inte klokt eller hur?

Vad har hänt annars idag, på jobbet varit helt fullt upp ingen frukostrast, ingen middagsrast, knappt någon eftermiddagskaffe heller. Men det är kul när det är mycket att göra. Nu på kvällen har jag varit o kört lite bollcore och flowin, det sistnämnda är roligt, o svettigt, men nu börjar mitt knä igen,men bara lite,lite liten uns.  I morgon ska jag prova på linedance det verkar så roligt, o det ska bli trevligt att testa detta: Summrering av min träning denna vecka: Måndag afro power dance, Tisdag: arobics, onsdag: afro poer dance, torsdag:  flowin o bollcore o imorgon fredag linedance. Nästa vecka ser lika dan ut, men veckan därpå ska jag köra dubbelpass på onsdagen då med muskelpass o afropowerdance. härligt.

Fick lite panik i dag på jobbet, ställde mig på vågen: i och försig så hade jag druckit 1 liter vatten, inte kissat, inte bajsat, hade kläder på mig: arbetsbyxor, tröja, nycklar o telefon o gått 0,4 kg. Nu gäller det att jag verkligen ligger i med träning o matrestriktioner. Fy jag får verkligen ont i magen när jag skriver att jag gått upp, fatta min panik. Så onsdag är det 2 tuffa pass o vad jag ska ta i på musklepasset. Tjohoo.

Nu plugga

Kram 

Av bizzab - 16 januari 2008 17:51

Tänk att det aldrig kan sluta regna, har regnat hela dagen- När jag åkte hem i dag var det redan mörkt ute. Inte konstigt att man mår dåligt o känner sig nere, man får ju ingen kick av detta vädret.

Har mått lite dåligt hela dagen, och det beror på mitt förbannade humör just nu. Vaknade i mores på helt fel sida, varit nästan på krigsstigen. Det är jobbigt, förklarade för min man att just nu är det så mycket i mitt liv att jag själv blir stressad av att bara tänka på det. Jag har kommit in i en ond nedåtgående spiral, där jag snurrar allt mera ned i svarta hål som råder i botten. Vaknar ofta nu nattetid av att jag har sådan hjärtklappning och att pulsen slår jättehårt och fort. Skönt när sommaren kommer o det blir semester. Har faktiskt kommit på en sak, o det är att jag ska inte ta på mig så många saker hela tiden. Om någon ber om att jag ska vara med i en utbildning, kurs, träff, eller bara uträtta något så visst ställer jag upp. Nu har jag så mycket att göra att hela mitt liv består av bokade tider, möten, skola (tillviss del självvald), extra pass på jobbet.. Det blir bättre sedan, men just nu så befinner jag mig mitt i spiralen och jag ser hela tiden hur nära jag är det svarta hål, det är som en stor, svart o tom plats. Annars mår jag bra, det är så här ibland och sedan är det bara att bita ihop  o inte känna efter.

Skriver mera sedan nu plugga, träna o sedan blir det säkert något mera skrivet här

Kram 

Av bizzab - 15 januari 2008 21:37

Idag fyller min dotter 10 år, tänk vad tiden går. Ja den rinner bara iväg, vi ska fira henne på söndag, då jag varit i skolan hela dagen o sedan hade jag mäte kl 16.30-19.30 idag, men lite firande blev det ändå nu på kvällen.

F*N säger jag, min stora dotter kom hem idag o sa att det kliade i huvudet på henne, tittar efter o vad ser jag jo löss. Fattar ni LÖSS, jag mår dåligt, så nu har jag luskammat alla, behandlar dottern så här luktar det inte gott. Jag som hatar huvudlöss, stackars dotter. Nu har jag renbäddat alla sängar, handdukar. Fattar inte att hon fått detta o jag som luskammar mina barn så noga. Hur har detta kunnat ske? Ja begriper inget just nu. Tycker det är så äckligt.

Förutom detta så har jag varit i skolan hela dagen, mycket intressanta föreläsningar var det. Imorgon är det skola igen o på kvällen afro power dance  var jättekul Är så träningssugen så det bara sprätter i kroppen.

Nu så ska jag fortsätta med mitt pluggande.

Kram 

Av bizzab - 15 januari 2008 21:11

Ok blev utmanad av Zkrivaren och jag antar den (i brist på annat) just nu.

Här är reglerna:

Länka till den som utmanat dig

Berätta 7 sanningar om dig själv

Berätta 7 lögner om dig själv

Utmana  4 personer i slutet  av ditt inlägg

Lämna ett meddelande till de personer till dom 4 du utmanat


7 sanningar om mig själv:

1. hatar orättvisor

2: Ville egentligen arbeta som barnläkare,men hade inte betyg till det

3: pratsam 

4: dålig förlorare

5: har flera tatueringar

6: har storlek 37 på fötterna

7: Kräsen när det gäller mat.


7 lögner om mig själv:

1: är oftast arg

2: blir lätt generad

3: inte rädd för att få maginfluensa

4: lat

5: ego

6: går ofta i kyrkan

7: skrattar sällan


 Länk till den som utmanade 

http://zkrivaren.bloggagratis.se/


De jag utmanar är: bengtalfred, sara, zofii och carro Av bizzab - 14 januari 2008 21:46

Jaha då var det dags att plocka fram luskammen igen. Nu drar skolan igång, o vad kommer barnen hem med idag jo en lapp om att det går löss i skolan.

Tur att jag har en sådan underbar luskam inte någon av plast som man köper på apoteket utan den som skolläkaren rekommenderade. Så ikväll har vi haft en luskammarkväll, det tar ett par timmar. Tänk att det nästan är som ett brev på posten, tycker det är så äckligt. Usch i nanna Jaja nu blir det luskamning ett par dagar till annars har vi en luskammarkväll/månad.

Annars idag var jag iväg o tränade afro o vad det var skönt att röra på kroppen igen. Det bästa var att det inte gjorde ont i knät.

Kram

Av bizzab - 13 januari 2008 20:24

Känner mig riktigt uttråkad nu, det känns som om det kryper myror i hela kroppen, har lite svårt för att kunna sitta stilla. Vill att det ska hända någonting nästan hela tiden, vill inte bara sitta stilla o glo. Vad f*n det är ju inte roligt alls, försöker hela tiden hålla mig sysselsatt med saker. Usch det är inget roligt, fast jag vet att ingen vill typ spela spel med mig, då jag är en riktgit usel förlorare, pallar verkligen inte det. Är en tävlingsmänniska ut i fingertopparna, o jösses ska det spelas så ska det spelas för att vinna oavsett vilket spel det gäller. Så visst förstår jag om ingen vill spela, men det finns ju andra saker man kan göra. Jag är en usel person nog i botten, det är som jag alltid säger min själ är svart, så svart. Varför är jag som jag är, trivs inte med mig själv när jag är sådan här, vill vara mitt gamla glada jag inte denna som jag är nu. Jag brukar vara glad, skrattsam men just nu är jag mest bara arg och ledsen om vartannat. F'n F*n vill inte, hela min kropp skriker jag vill inte vara denna person.På jobbet spelar jag upp mitt gamla jag, glad o skrattsam men här hemma så blir jag till en ragata. Tror jag ställer för höga krav både på mig själv och på dem här hemma. Inte på barnen men på peter, jag förstår att när han är ledig från jobbet så vill han ta det lugnt, men jag vill inte bara slappna av o ta det lugnt, Vill så mycket men men. Tur att min man är så förstående o inte tar åt sig, han är en riktig pärla min man. Jag är så glad att jag träffade honom och att han är min.
Ska nog börja lyssna på mina avslappningsband som jag alltid lyssnade på förut innan jag somnade, men som nu har bara runnit ut i sanden.

Nä god natt o sov gott Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se