Alla inlägg under januari 2008

Av bizzab - 10 januari 2008 19:24

Då så sitter man här igen, ett sätt att bara få skriva av sig lite om sina tankar o vad som har hänt under dagen. Min dag har varit rätt lugn och behaglig, arbetat och där var det både och under dagen, hela tiden något att göra men ändå inget jätteakut.

I natt ska sonen sova över hos farmor, kommer att vara tyst här hemma då han alltid innan han somnar lyssnar på barnens  första faktabok, det är en musikberättesle om olika saker. Han tycker det är så roligt att lyssna på och det är inte alls så dumt, då han har lärt sig massor genom detta.

Usch jag sitter här o fryser, har så dålig cirkulation i kroppen, så mina naglar skiftar verkligen i färg och är precis iskalla. Nu kommer mina döttrar hem, de har varit i stallet. Tydligen ska jag bjuda på tårta nästa gång, då den minsta tösen ramlade av. De red tydligen utan stigbyglar o travade, o på det viset tappade hon balansen o ramlade av. Tur att hon inte slog sig, men det är sådant man får räkna med att ramla av alltså när man rider. Fick visst räkningen för treminen också då ska vi se vad det kommer att kosta. det har tydligen gått upp i pris, men vad gör det. Hästar är livet. 2415/person ja det blir till att betala ut 4830 kr då, men men vad gör det. Sedan har den stora tjejen hittat ett bra ridläger nere i skåne till sommaren, det blir visst att betala in det med. Kan väll tillägga att mina barn älskar hästar , men den stora tjejen är värre än lilltjejen.

Längtar till att solen ska komma fram o det blir sommar, är så kallt. Tänk när det är sommar o man sitter på min framsida, mot träväggen o det är 50 grader varmt i solväggen vad det är härligt. Kan sitta hur länge som helst.

Är så trött så trött. Blir till att försöka ladda om så att man orkar arbeta fram till semestern. Det är visserligen vissa dagar hur trött man är, men just nu är jag väll lite nere i en svacka men så vänder det o allt blir bara bra. det är nog för det varit så mycket runt omkring, skola, jobb, familj, jul och allt som hör  där till.  KOm på att jag kanske skulle spela lite på betapet, det var ett bra tag sedan jag var där inne o spelade. Rätt kul tidsfördriv. 

Nä hej hopp 


 
ANNONS

Hej

Av bizzab - 9 januari 2008 15:22

Ute börjar det redan att bli mörkt, då är det bättre när det är snö ute för då blir det ljusare ute.
Känner hur tröttheten kommer smygande, o ögonlocken blir tyngre o tyngre.Får nog gå o lägga mig o vila när Peter kommer hem.

Satt o läste om otrohet. Vilket fruktansvärt svek det är. Jag skulle bli så ledsen, kränkt o förbannad. Det är något jag aldrig skulle förlåta. Undra hur den personen som är otrogen tänker, eller om personen tänker över huvudtaget. Att det är ok, att ingen får reda på det eller vad?

Nä nu vila 

ANNONS
Av bizzab - 9 januari 2008 10:14

så då var man äntligen klar med den uppgiften, känner mig inte nöjd överhuvudtaget med det, men nu är den inlämnad o klar så nu kan jag inte göra så mycket mera åt det.

Ute är det grått och disigt, all snö är borta vilket inte gör mig någonting. Vad händer annars i mitt liv idag då, jo jag ska faktiskt åka o träna afro power dance idag,vilket kommer att bli riktigt skoj. Längtar mycket till det, annars är det en lugn dag tror jag eller rättaresagt hoppas jag, är ju trött efter nattens pluggande. Men nu hoppas jag bara att tentamen kommer att gå igenom så jag får börja nästa kurs, vilket är mycket mera krävande, men som passar mig bättre då det är rent pluggande till det. Visseligen är det 3 salstentor men det är betydligt lättare med dem än hemtentamen tycker jag. Nu kaffe 

Av bizzab - 9 januari 2008 07:42

Trots att jag satt till kl 04,15 inatt så blev jag inte klar,men nu är jag åter här vid datorn. Jag bara tog mig en liten vilostund. Känner hur huvudvärken, kommer smygande helt klart att jag har sovit förlite de senaste nätterna, somnar si så där runt 4 tiden ja inte i natt för då somnade jag nog nästan direkt när jag lade mig.

Nä nu åter till orsaken till varför jag satte mig vid datorn.

Hej hopp 

Av bizzab - 9 januari 2008 01:55

Äntligen har jag skrivit klart tentan på papper, nu ska jag bara renskriva ner den i datan. Ytterligare 1 timmes arbete framför mig. Har nu både svurit, skällt, varit en allmänt hemsk människa. Varför kan jag inte börja med skolarbete i tid? Är det för att jag inte är till 100% motiverad till att läsa längre, det bara går.

Nä nu får jag börja skriva om jag ska få någon sömn inatt

Försöker skriva så att fingrarna blöder

God natt o kram 

Av bizzab - 8 januari 2008 17:41

Blev glad idag, då de ringde o sa att min bil är klar, nu står "mammas pärla" ute på garageuppfarten o glänser. Tänk vad ,man blir bortskämd med att ha två bilar. Kände mig nästan lite låst i att bara ha en bil. Vilket litet problem egentligen., men är man van vid att ha 2 bilar så är man. Sedan finns det folk som inte har råd att äga en bil. Jag = bortskämd

Känner mig trött idag, var uppe till kl 02.45 inatt, kunde inte somna. Tankarna bara for runt inne i skallen, och som vanligt när man sover som godast då ringer klockan att det är dags att gå upp, tiden är då 05.30 Så dagen har varit lite seg, men inte på arbetet, skulle åkt iväg med granskningsgruppen, men kom inte iväg på det idag.

Stressen på jobbet är högt nu, börjar bli lite tjaffs i gruppen, många har flyttat på sig, då de inte orkar trycket, men samtidigt blir det inte bra, många är sjukskrivna.  

Nä nu åter till tentan återkommer när den är klar.

Kram 

Av bizzab - 7 januari 2008 22:00

Finns det någon mening med livet? Är en människas öde förbestämt eller väljer mäniskan sitt egna öde? Är det mening att vissa ska leva hela sitt liv i fattigdom eller drabbas av den ena olyckan efter den andra? Är det förbestämt vilka individer som ska kunna fortplanta sig eller inte? Vissa drabbas så hårt men ändå klarar sig ändå, de är starka säger man. De reser sig upp igen efter o lever vidare sitt liv. Är meningen med livet att arbeta, kariär, skaffa familj. Vad är meningen med livet, finns det någon mening? Är det bestämt hur länge en männsika ska leva för att sedan dö? Finns det ett liv efter detta liv? Varför finns fattigdom, dödliga sjukdomar, krig, ja här kan det tas upp mycket.
Ja  svaret  på dessa frågor är nog väldigt individuella. Sitter här o har lite egna funderingar kring dessa frågor. Ibland när man har det arbete som man har är det lätt att ibland ta med sig arbetet hem även om man inte ska det. Trots sjukdom, smärta, vetskapen om att döden finns närvarande, sprider de glädje o skratt. Att ta del av deras livsöde, tankar, känslor, rädslor gör att varje dag är en ny dag med nya utmaningar,

Kram 

Av bizzab - 7 januari 2008 21:34

Sitter här o läser om vårdetik orkar inte läsa mera. Sitter här o bloggar för att slippa göra min tentamen, orkar verkligen inte. Som vanligt är jag ute i sista minut med detta, det har blivit mer en regel än undantag, måste försöka bryta detta mönster. Det blir bättre i nästa kurs, för då är det 3 salstentor o då måste jag studera mera flitigt än vad jag gör nu.

Ute regnar det men  o snön börjar försvinna. Funderar på att åka med ett gäng upp o jobba lite i Norge, men jag vet inte om jag kan dra in mera saker i mitt redan fullspäckade liv, Förutom familjen jobbar jag 100%, studerar 50%,  tränar 4-5 dagar i veckan om jag inte kör dubbelpass, tränar mina hundar (tävlar inte med dem längre men ändå) Fast det klart jag är ju ledig ett par helger o då kan man ju faktiskt lika bra åka iväg o arbeta lite. Dom kallar mig inte för arbetsnarkoman för intet. Ja du maggan du har så rätt så, det gäller att gå på benpiporna haha. Nä får väll försöka återgå o titta lite om jag hittar något roligt inne på lagrummet, till tentan,

Ha det gott Kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se