Alla inlägg under januari 2008

Av bizzab - 7 januari 2008 18:18

Idag har julen åkt ut från mitt hem, det tog hela dagen. Fattar inte det för så många tomtar har jag inte framme, men det tog sin lilla tid. Vad har hänt annars jag har arbetat hela helgen, den gick verkligen jättesnabbt. Oftast känns det motigt att åka till arbetet när det är fredag, men när man väl kommer dit så går det så bra och det är roligt att arbeta. Ibland gnäller man på att man ska arbeta, men om man tänker efter ska man vara glad att man har ett jobb att gå till.

Skolan har inte börjat med tentan än som ska vara inne på onsdag, men får väll ta mod till mig o sätta mig o göra den. Saken är det är inte så komplicerat då det handlar om palliativ vård o vad man ska tänka på både etiskt o omvårdnadsmässigt. saken är den att det är ju det jag arbetar med. Men det gäller ju att få ned det i ord, det är på någotvis så självklart när man utför sysslorna. Får sätta mig o fundera lite på det.

Jag är mera possitiv nu än  vad jag var lite tidigare, ja det var väll något som fattades mig haha. Ha det gott kram 

ANNONS
Av bizzab - 5 januari 2008 11:25

God morgon.

Har precis lyssnat på melodikrysset o ska nu hoppa in i duschen. Mitt arbete börjar kl 15.00 hoppas att det blir en någorlunda lugn kväll, men det är nog inget att hoppas på då det går maginfluensa på avdelningen. Roligt värre.

Detta året har inte börjat bra, allt har bara gått åt fanders. Hoppas att det vänder snart. Allt känns så tungt på någotvis, är bara trött o vill sova, men det ska väll snart vända. Får börja tänka positivt då vänder det snart. 

Kram  

ANNONS
Av bizzab - 4 januari 2008 13:37

Hej hej

Sitter här o inte gör något spec. ska snart åka hem o inte göra något. Peter jobbar kväll o jag o barnen ska inte göra något. Ute blåser det o är så kallt.

Åter kommer senare kram

2/1

Av bizzab - 2 januari 2008 20:53

Nu är snart denna dag slut o det är lika bra det, då det inte har varit den bästa dagen. Varit på så taskigt humör, vart irriterad o det minsta lilla har tänt alla cylindrar direkt. Blev ingen afro o det stör mig lite kan jag säga med en gång, däremot blir det 3 pass nästa vecka, haha.

Ja att transortera min bil till verkstaden var inte lätt,  då jag var tvungen att hyra en biltransportssläp o vad roligt. Men nu är bilen på lagning så det är väll tur det, så att jag snart kan få tillbaks den. Vad härligt det är när det kommer så roliga utgifter, tur att man har en buffert, vad skulle man annars göra?

Detta året börjar ju bra......

Ute fortsätter det att snöa, det är härligt. Hundarna blir som små valpar när de kommer ut i snön, det är så kul att vara ute o leka med dem.

Ikväll har mamma o pappa varit här på kaffe, kikade lite efter om det fanns någon rolig restresa men ingen som fall mig i smaken direkt.

Jag hittade en resa till  galapagosöarna  dit vill jag resa, men tror inte peter vill åka med dit, vet inte kanske jag kan få med honom dit. Då han är snäll o brukar tänka o sätta mig o barnen i första hand. Denna resa skulle vara i 17 dagar, frågan är om jag kan vara ifrån barnen så länge, tror inte att peter o jag klarar av det. Kram 

Av bizzab - 2 januari 2008 12:56

Jaha då blir det att åka o lämna bilen på lagning. Inte roligt med tanke på att både jag o mannen pendlar till våra arbeten. Felet är att vi inte kan samarbeta då vi arbetar på 2 helt olika håll, tur att man har en så go man som tar bussen, o snälla föräldrar som ställer upp o låter mig ta deras bil, de dagar som min man får ta våran andra bil till arbetet. Tur är väll ändå att man har 2 bilar, puh.

Ja annars så snöar det ute o det är så vackert med snöflingor som dalar ner.

Hej så länge så hörs vi senare.

Kram på er 

Av bizzab - 1 januari 2008 19:22

Mitt nya år började väll inte på det allra bästa sättet kan jag väll medge.

Vid 24 slaget var min ena hund helt förstörd, då min "pucko" till granne stod i sin trädgård o sköt som f*n med raketer, mitt inne i ett villaområde. Min hund bragade jättemycket. Men min familj hade mysigt o härligt hela kvällen. Nu på morgonen när jag skulle till arbetet, så när jag backade ut bilen så vad hände då? Jo givetvis gick den sönder så det gick inte att köra den, men sedan så tog jag den andra bilen. Sedan på arbete var gick det mycket bättre. Alla pat. var så glada.  Nu får jag hoppas att det inte är ett omen om hur mitt år ska bli haha. 

Ja imorgon är jag ledig, skönt. Men jag ska inte klaga har bara arbetat 4 dagar sedan fredag 21/ 12. Men jag är inte ledig i den bemärkelsen ska göra en tentamen jag har till den 9, då vi har 2 tentamen den dagen så får jag göra färdigt den ena i morgon.

En rolig nyhet är att CC-ROCK med låten "Dreamer!" låg nummer 1 på spellistan. Roligt för dem, då min man spelar gitarr i detta band.

Jo imorgon blir det träning igen, nu drar jag igång igen med träningen, skippar tsteppen o kör lite afropower istället. Nu efter nyår ska jag börja med soppor igen för att speeda på viktminskningen igen. Känner att jag står still, då jag bara har minskat 1 kg över jul, tragiskt egentligen. Men hoppas att nu när jag börjar med soppor o hårdträning så ska 10 kg försvinna från kroppen,

Kram på er 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se