Direktlänk till inlägg 2 februari 2008

Snö oväder

Av bizzab - 2 februari 2008 13:20

Jösses vilket snöoväder det är ute, kommer knappt ut med bilarna, ska bli spännande att se om jag kommer hem. Man ser knappt något framför sig o det bara vräker ner snö samtidigt som det blåser.

Nu ska jag snart gå o äta har inte ätit något sedan kl 06.30, känner att jag är yr, så nu får jag se om det finns något som jag kan tänka mig att stoppa i mig. Felet är med mig att när jag vet att det härjar magsjuka, så drar jag ner på maten, äter knappt ingenting för jag vill inte ha något att spy. Så i dag hiten tills har jag bara ätit knappt en halv tallrik fil ( 1 dl), för skulle jag må illa så är det lugnt. Ska se om det finns något

Nu fortsätta med lite rast,

Kram

 
ANNONS
 
Tindra

Tindra

2 februari 2008 18:25

Tror du skickade ovädret vidare till mig..
Såg knappt karln o hunden när de gav sig ut i snöyran.. Men det är väl för mkt att hoppas på att den ska ligga kvar..
Ser så himla ljust o fint ut med lite snö nu efter flera månader i mörker o regn.
Hoppas du kommit hem ordentligt.
Kram
Tindra

http://mindag.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se