Direktlänk till inlägg 2 februari 2008

Äntligen hemma

Av bizzab - 2 februari 2008 18:58

Nu ska jag göra tacos till barnen, själv får jag se om jag tar något är lite rädd för detta med att äta när det går magsjuka. Fy f*n säger jag bara

Sedan får vi se vad det blir att titta på antingen harry potter eller så blir det göta kanal 2, det återstår o se. Men först göra mat sedan duscha o sist men inte minst kommer gubben hem från jobbet. Har inte träffat honom sedan kl o06.20 i morse.

Min dotter (12 år) ska få prova på western ridning, det är en kompis till min syster som håller på med det, o nu skulle han lära min dotter detta. Så nu går hon o ler med hela ansiktet. Men den mellersta dottern är inte alls intresserad av det.

Kram på er o myspys hela kvällen 

 
ANNONS
 
Helén

Helén

2 februari 2008 19:42

Harry Potter är klart mycket bättre än Göta Kanal 2...

http://vardagsliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se