Direktlänk till inlägg 2 februari 2008

ätit mätt o belåten

Av bizzab - 2 februari 2008 19:52

Jo då jag tog allt en liten tacos det smakade bra, var tydligen hungrig.

Vad ska man hitta på imorgon då, nu när man blev ledig hipp som happ. Finns alltid något att hitta på men, det blir väll till att inte göra ngt spec.

Barnen valde att se på göta kanal själv vet jag inte vad jag ska se på, får väll lägga mig i sängen o glo på tv.
Mina barn är tydligen irriterade på rottisen, för att hon står i vägen för dem. Hon förstår nog inte att hon inte är en knähund, min lilla råttapotta. Hon vill gärna sitta i vägen.

Haha fick ett roligt sms av en kompis, men tyvärr går det inte lägga ut det på bloggen för då skulle det stå pip pip pip cencuren. HAHA

Myspys o kram  

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

2 februari 2008 20:29

Tittar nu på "Göta kananal" Paus nu!
Hej så länge! Kram! Jo föresten har märkt ändrad färg. Snyggt!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

2 februari 2008 20:54

Även jag ser på GK 2, fast jag är nyfiken på sms:et, pip pip..? Hmmm jag undrar...

http://zkrivaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se