Direktlänk till inlägg 21 februari 2008

Torsdag

Av bizzab - 21 februari 2008 20:14

Hallåååååå.

Imorgon gäller det, ridning jösses hur nu det ska gå, hahaha blir nog bra tillslut hoppas jag . Ska bli skoj men samtidigt blir det ju konsitgt nu när man inte ridit för en instruktör på många många år. Kommer nog bli lite konstigt.

Har i dag varit o tränat lite power strike, vilket är så underbart, o det kunde inte bli bättre än ett sådant träningspass. Vart så förbannad på arbetet idag, så det var bara att avreagera sig. Många hårda sparkar o slag blev det, men ack så skönt, nu är jag lugn så lugn. Härligt

Snart är det helg igen o vi ska åka o bowla, vilket är väldigt trevlig då faktiskt är jag duktig i det, så jag kommer att slå alla andra trallalalalala. Trevligt trevligt.

Hittade en gamal pärm som jag hade när jag läste till undersköterska, och jag hade frågat ut min mormor, det var riktigt roligt att läsa det nu. Den 29/2 är det 20 år sedan jag fick avliva min första hund, tänk att jag kan sakna honom än idag. Om jag riktigt blundar så kan jag känna hans mjuka päls, min lilla gubbe. Han var en cocker o vit, brun. Han dog i cancer 12 år gammal.Ja den 29 blir det att lägga en liten blomma på hans grav, mina djur ligger begravda på samma ställe.

Nu ska jag gå o äta lite känner mig hungrig efter passet.

Kram 

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

21 februari 2008 23:03

Ridning, bowling, dans etc. etc och arbete och pluggande. Jo jag har varit i farten på samma vis, (inte nu mer). Men vad säger gubben och barnen?
En hundvän tror jag man kan känna livet ut hur många år som än förflyter. God natt och vakna till en förträflig dag!Kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Tindra

Tindra

22 februari 2008 12:06

Hästar har jag en enorm respekt för.
Jag tränade travare ett tag.
Så en dag kom en traktor med en sån där stor vit höbal på gafflarna fram.
Hästen fick tokspel och for in över ett gärde.. Sulkyn for o slängde för att till sist välta. Skalmarna gick av o jag låg där och såg hästen fara iväg längs grusvägen.
Efter det har jag inte haft så stor kontakt med hästar. Jag är inte direkt rädd men har en himla respekt.
Min runda slutade med ambulans för att röntga rygg o dyl.
Fick höra efter att jag lallat en massa dumt i töcknet när ambulans killarna kom..
Typ..
Ja vad gör man inte för att få ett par snygga karlar till gården?
och Visst var det det här lite väl ambitiöst för att slippa höskörden.
Har inte ngt klart minne själv bara fragment
*fniss*

Tycker dock fortf att hästar är underbart fina djur, men helst sett med båda fötterna på marken.
OJ bidde en lååång komentar
Ha en fin fredag vännen
Kram
TIndra

http://mindag.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se