Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Del 2

Av bizzab - 27 februari 2008 19:36

Jaha då så ska man sammanfatta dagen som varit; åkte iväg för att inhandla tapeter o nytt golv, vilket så skedde, sedan vidare till nästa stad för att inhandla dotterns present, vidare till nästa stad för att hälsa på mamma o pappa, för sedan åka hem o plugga lite. Så idag har jag då studerat i 2 timmar för att sedan tillbringa en kall timme i stallet för att se när den ena dottern red. Idag var det hoppning o det gick jättebra, gick som på räls idag.
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan sätta mig o studera en liten stund till, blir inte så mycket annars denna veckan, då jag arbetar hela helgen.

På måndag när jag är ledig blir det till att plocka ur sovrummet, riva tapeter o spackla, för sedan kommer min underbara syster o min pappa hit när jag o min man är o arbetar för att göra det sista. Vilken tur jag har som har så underbara syskon och föräldrar. Min mamma o pappa ställer alltid upp, de åker och går ut med mina hundar när vi arbetar, har det kolliderat att vi inte kan köra våra barn till ridskolan så gör de det. Mina syskon ställer också alltid upp, skulle det vara något så vet jag att de skulle rycka in med en gång. Som nu med tapeteseringen så kommer min syster för att göra det, min bror är helt underbar då min son älskar att hålla på med radiostyrda flygplan så tar han med min son till lokalen så att han också får bygga ett plan, men min son får även styra hans dyra plan (med lite hjälp).

Nä duschen var det ju

Kram 

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

27 februari 2008 21:26

Jag blir trött av att bara höra dig berätta om allt du ska göra. Tänker på han som tyckte mycket om arbete. Han kunde stå hela dagar och tita på när de arbetade.
Kram vännen!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

28 februari 2008 09:50

Du har ett stort jobb framför dig, men för en välträndad glad person som du, och med hjälp, lär det gå bra.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se