Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Fredag

Av bizzab - 29 februari 2008 16:38

Då vart det fredag igen o jag ska arbeta hela helgen, känns helt ok. Har redan pratat med två olika avdelingar som tycker att jag ska komma så ska vi dricka lite kaffe, har tydligen blivit en vana att när jag jobbar ska man komma o prata lite om det är lugnt. Trivs väldigt bra med dom som arbetara samma helg som jag, vi har jättekul tillsammans. Vilket är tur, då det är många timmar man är där.

Ska sätta mig nu o ladda in lite kort ifrån kameran ska se om det är något att ha kvar. Kommer inte ihåg vad det är jag har tagit kort på, så det ska bli spännande att se.

Sitter o lyssnar på Dare med låten Ashes, vilken låt säger jag bara helt underbar. Fan hela denna skiva är helt otroligt bra, bara älskar den.

Snart är det stallet som gäller, ska ha samma häst som sist, haha hoppas att jag inte får svindel denna gången, fick det sist jag satt upp, ska bli spännande.

Nä nu ska jag börja ladda upp lite kort.

Kram 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se