Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Av bizzab - 29 februari 2008 17:00

Nu säger jag hej då, o funderar på att avregistrera hela skiten o försöka koncentrera mig på skolan, träning, familj, men samtidigt så är det rätt så skoj att blogga. Man är helt anonym ingen vet vem man är ingen som känner mig, fast vem vet det kanske är någon som läser som känner mig? Vem vet???

Får fundera lite till, men min känsla säger att jag ska avregistrera mig, o då  borde jag göra det. En del i mig tycker att det är så roligt med bloggen medans en del av mig tycker att det känns blä o åter blä.

Innerst inne tror jag att jag är stressad, inte lite heller, känner det i kroppen. Något är som det inte ska, fast det är mitt eget fel o ingen annans, men det känns som jag inte kan stanna den boll som satts i rullning. Nu får den rulla på brakar det ihop så brakar det ihop sådant är livet. Kan inte tänka mig att leva just nu på annat sätt, jobba 100 %, träna mina pass i veckan, skolan är snart slut så då blir det en mindre grej att göra, men det har redan ersatts av något annat så det blir inte mera tid över. Ibland önskar jag att jag kunde säga NEJ nu får det vara bra, men jag är tyvärr inte sådan. Nu ska jag rusa iväg, för jag måste äta

Kram 

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

29 februari 2008 17:24

Du verkar nog mer än stressad, och du bör säga nej till nya saker. Vad det gäller bloggen, ta en timeout, eller lägg det som en sammanfattning en dag i veckan, tills det känns mer motiverast och tiden räcker till.
Upp med hakan nu och ge inte järnet på allt.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

29 februari 2008 20:59

Vi har ju blivit ett gäng som snurrar runt hos varandra. Skulle vara tråkigt om du la av och försvann. Du behöver ju inte skriva så mycket och lägga mycket tid på bloggen. Jag vill inte ha så många bloggvänner ,men dem jag har vill jag ha kvar. Det har blivit någon sorts sammhörighet! Så fortsätt blogga och kram på dig!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se