Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Gjort en ny maträtt

Av bizzab - 29 februari 2008 22:23

Nu har jag lagat mat till familjen inför morgondagen, då jag arbetar. Det var en ny maträtt som jag lagade, den luktade riktigt gott.

Det var med kycklingfilé, tomatpuré, vitlöksklyfta, kaffegrädde, cremé frach, en ädelost och en strimlad rödpaprika till detta serveras bulgur.  Som sagt så luktade det gott om det smakar gott det vet jag inte har inte provsmakat. HAah fan har ont i rumpan, ljumskar o ben efter ridningen. Hästen jag fick är riktigt tittig en, men hon är snäll o go. Det reder sig nog med detta, har varit o införskaffat mig en pilatusboll så nu kan jag köra bollcore varje dag.JIPPIII vad glad jag blir, nu ska magen dödas hahahaha. Underbart nu finns det ingen återvändo, nu är det bara att köra på varje kväll. När sommaren kommer ska jag inte ha någon mage kvar tjoflöjt. Därav ska jag inte smaka på denna maten då den inte är nyttig: Så det jag skrev i ett tidigare inlägg om att ta en träningsfri vecka kommer inte att införas nu blir det hårddiet igen. Har bara gått ner 2 kg o det är INTE bra, så därav införskaffades denna boll så att när jag varit o tränat kan jag träna bollcoren hemma

Nä kära lilla jag nu är det snart sängdags

God natt 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se