Alla inlägg under februari 2008

Av bizzab - 27 februari 2008 08:47

God morgon, sitter o försöker vakna till o lyssnar på Mörbyligan. Nu ska jag snart iväg o handla lite till renoveringen här hemma.

Ute blåser det som vanligt,

Ha nu en fortsatt bra dag

Kram 

ANNONS
Av bizzab - 26 februari 2008 20:12

Då så var man åter hemma efter träningen, blev riktigt svettig,fan vad jag tog i dag. Riktigt skönt, härligt trött, men imorgon blir det en vilodag var meningen att jag skulle träna lite muskelpass, men det är hoppning i stallet o jag lovade att hänga med.

En liten förklaring varför jag inte riktigt är som jag brukar: Mycket har hänt i mitt liv har haft mycket som upptagit mina tankar och funderingar. Det är inte riktigt färdigt än, men nu hoppas jag att det börjar rätta till sig. Det jag och min familj varit med om vänder mycket upp och ned. Det gäller för mig o min man att vi nu är starka, (det är inget mellan oss som strular utan kärleken mellan oss är lika stark som tidigare). Det som nämnts i tidigare inlägg från mig är lite kryptiskt.

Nu ska jag vara vara social 

ANNONS
Av bizzab - 26 februari 2008 17:22

Ja nu har man ätit lite köttsoppa o en smörgås det var rätt gott, laddar inför träningen. Har värk i kroppen sedan igår, men det är bara att köra på.

Funderar på att prova på detta med stavgång, undrar om det är skoj, finns så mycket jag vill prova på men inser att jag inte kan göra allt. för som det ser ut nu så känns det bra men det känns som jag kan knö in lite mera träningspass men samtidigt känner jag att min läsning blir lidande av det.

Men det brukar gå vägen då jag i regel läser allt samma kväll som det ska vara inskickat eller är det salstenta veckan innan o det brukar gå bra.

Många ställer mig frågan vad min familj tycker o att de blir lidande av detta: men det blir de inte, då jag i regel tränar vid 18 tiden så är jag hemma innan o jag är hemma innan dom går o lägger sig. Vi äter alltid maten tillsammans jag är hemma o hjälper dem med sina läxor o jag är hemma när de lägger sig. Ingen träning sker under helgstid då det är familjenstid o inte ens mina studier kommer in på helgdagarna. Min familj ser att jag som person mår mycke mycket bättre, gladare o framför allt så börjar trivas med mig själv, så min familj stödjer mig i detta. 

Nu måste jag iväg o slåss lite vilket är rätt roligt.

Kram 

Av bizzab - 26 februari 2008 16:39

Ute är det grått o det regnar surt.  Ska snart slänga i mig lite mat, för att sedan åka o träna lite, gubben ska iväg o spela innebandy så svärmor kommer o passar barnen lite. Nu kom min älskade man hem, så nu ska jag gå o vara lite social.

Var på datautbildning idag, då jag ska ingå i gruppen som ska hjälpa nya som kommer till avdelningen till att kunna dokumentera. Det var kul faktiskt.

Kram 

Av bizzab - 25 februari 2008 20:47

Nä i morgon blir det inte spinning utan power strike, härligt.
Har precis tagit en härlig dusch o ska snart hoppa ner i sängen, vilket ska bli riktigt skönt. Tänkte titta på Hitlers hantlangare, är intresserad av det historiska, speciellt andra världskriget är för mig en väldigt intressant händelse. Fast man blir väldigt berörd av detta, och rädd att det kan komma att upprepa sig. Det vore fruktansvärt.

Nä nu säger jag nog god natt för ikväll

Av bizzab - 25 februari 2008 19:24

Så då har kroppen fått arbeta lite, känns skönt. Är trött i kroppen, vilket är en riktigt härlig känsla. Imorgon ska jag träna spinning tror jag att jag bokat upp  mig på men vill nog köra lite power strike istället. Älskar verkligen det, känns så skönt, blir så arg.

Nu mat

hej

Av bizzab - 25 februari 2008 17:17

Har egentligen ingen lust med att skriva blogg längre, men det har blivit en vana som sitter i, skulle nog sakna det ändå om jag slutar tror jag.
Tänk att det kan sätta sig så hahaha.

Kan inte skriva för mycket om hur jag känner o tänker ifall någon skulle känna igen mig vill vara anonym. Känns lite konstigt att ha två bloggar, en där alla mina tankar o känslor står o denna som handlar mer om väder o vind.

Vill kunna berätta o skriva om så mycket så att folk skulle kunna förstå vad som händer i mitt liv just nu, men det blir för personligt o det skulle inte gå.  Nu ska jag iväg o köra ett muskelpass o hoppas att allt går som det ska.


Av bizzab - 24 februari 2008 15:25

Har egentligen ingen rubrik för jag vet inte vad jag ska skriva om, men vad har hänt denna helg?

Lördagen tillbringades på IKEA o blitema efter det så åkte vi o spelade bowling vilket var roligt. Barnen tyckte det var jätteskoj, idag har möblerat om inne i sonens rum, o sorterat ut lite leksaker (3 stora sopsäckar) blev det. Snart ska jag börja med maten, börjar bli lite hungrig känner jag.

På fredag skulle jag till Göteborg, men skiter nog i det, har ingen lust till det, så jag kommer att avboka det.

Ute regnar det o det är grått.

Nä hoppas att alla får en trevlig fortsatt söndag, ska till maten sitta o resa med pekfingret, o se om man kanske kan resa utomlands med familjen. Hej hopp 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se