Alla inlägg under februari 2008

Av bizzab - 22 februari 2008 20:31

OK nu har jag varit o ridit. Jösses vad rädd jag var innan, fy hade ont i magen, handsvett, mun gick nog i ett. Givetvis fick jag en av stallets största häst, fy fan vad högt jag satt. Rädd som helvete var jag, men när vi väll red ut på fyrkantspåret gick det väll an, rädslan börja släppa men vad fan händer då.? Jo hästen före mig snubblar, o samtidigt blåser det till,så den hästen blir rädd o skuttar till givetvis så gör min häst samma sak, o jag blir rädd, men tydligen satt de gamla takterna i, för jag lutade mig bakåt o fick min häst lugn. JA det gick bra, ska prova nästa vecka med o får se hur det känns då.

Det var riktigt skoj, travade gjorde jag med o det gick nog bra (fick i allafall beröm): I morgon blir det IKEA-dag.

Nu dusch 

ANNONS
Av bizzab - 22 februari 2008 18:01

Fy för den lede vad det blåser ute, det är riktig storm. Skönt att man är ledig i helgen.

Varit inne o läst på en del bloggar, många som har bloggtorka, verkar vara något som går. Själv har jag delvis bloggtorka, svamlar mest bara runt omkring o inget med substans, men men. Nu ska jag snart iväg till stallet, har nästan ångrat mig, vad fan ska jag rida för? Jag är ju vuxen och inte suttit på hästrygg länge. Nä jag provar idag o så får vi se hur det blir, samtidigt som jag vill så tvekar jag,

Nä återkommer med mera information lite senare. 

ANNONS
Av bizzab - 21 februari 2008 20:14

Hallåååååå.

Imorgon gäller det, ridning jösses hur nu det ska gå, hahaha blir nog bra tillslut hoppas jag . Ska bli skoj men samtidigt blir det ju konsitgt nu när man inte ridit för en instruktör på många många år. Kommer nog bli lite konstigt.

Har i dag varit o tränat lite power strike, vilket är så underbart, o det kunde inte bli bättre än ett sådant träningspass. Vart så förbannad på arbetet idag, så det var bara att avreagera sig. Många hårda sparkar o slag blev det, men ack så skönt, nu är jag lugn så lugn. Härligt

Snart är det helg igen o vi ska åka o bowla, vilket är väldigt trevlig då faktiskt är jag duktig i det, så jag kommer att slå alla andra trallalalalala. Trevligt trevligt.

Hittade en gamal pärm som jag hade när jag läste till undersköterska, och jag hade frågat ut min mormor, det var riktigt roligt att läsa det nu. Den 29/2 är det 20 år sedan jag fick avliva min första hund, tänk att jag kan sakna honom än idag. Om jag riktigt blundar så kan jag känna hans mjuka päls, min lilla gubbe. Han var en cocker o vit, brun. Han dog i cancer 12 år gammal.Ja den 29 blir det att lägga en liten blomma på hans grav, mina djur ligger begravda på samma ställe.

Nu ska jag gå o äta lite känner mig hungrig efter passet.

Kram 

Av bizzab - 19 februari 2008 21:06

Jaha nu var mötet över, det var jobbigt, men hoppas nu att det ska lösa sig till det bästa. det tär på en i själen, vad mer kan jag göra? Skämms gör jag med, då jag bröt ihop ytterligare en gång under mötet, fan fan fan. Hatar att gråta när folk ser det, vill ju vara stark, men jag är inte det. Helvete.......

Nu ska jag umgås lite med min man som kom hem.

Låter som jag är ledsen men nej jag är fortfarande på bra humör, detta ska inte ta ner mig.

Kram 

Av bizzab - 19 februari 2008 16:56

fan vad gott klarade av den sista tentan, så nu åter står bara 3 kurser på hela programmet sedan är skolan SLUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av bizzab - 19 februari 2008 16:47

Väl hemkommen, med den ena nya bilen, snart kommer den andra hem också. Gubben är o hämtar den precis nu, härligt, det var lite vemodigt att sälja den ena av bilarna vi hade, då det är en lyxbil, men vi bytte den mot en annan så det går i allafall jämnt upp. Vilket i-landsproblem vilken bil man ska ha, men nu är jag nöjd för denna gången valde jag bilar så nästa gång blir det gubben haha.

Har så fruktansvärt ont i skallen, funderar på att avboka träningen ikväll,men det är mig emot, men huvudvärken tar snart död på mig känns det som. Har träningsvärk sedan igår, körde muskelpasset o lade på extra tunga vikter så nu får jag sona för det idag, men det som inte dödar härdar

Har så ont i magen, då jag vet att jag kommer att både bli ledsen o arg ikväll, hatar när jag redan nu stressar upp mig för mötet ikväll. Fan fan fan  det är inte bra. Börjar redan nu gå in i försvarsställning, kanske skulle ändå vara bra att komma iväg på spinning, o släppa loss lite, men det hade varit bättre med power strike så jag hade fått slå lite. Nä nu skiter jag i det lite.

Ja nu ska jag gå o äta lite och dricka kaffe har inte hunnit dricka kaffe på arbetet idag så jag får ta lite nu. Ska kolla när den andra bilen glider ner för gatan. Fint ska det va hahahaha 

Av bizzab - 18 februari 2008 21:28

Tre energispar tips för en jord vid liv:

"släck lampan o tänd varandra"

" Sänk rumstemperaturen och  värm varandra"

" Stäng av Tv:n och sätt på varandra"


Ja den fick jag precis på mobilen, det är ju ett sätt, för att få upp värmen.haha

Av bizzab - 18 februari 2008 20:38

Nu så ligger alla barnen i sina sängar, o det är åter igen tyst i huset. Idag går gubben av jouren, vilket känns skönt, så nu kommer han snart hem. Tänk att man kan drömma så att man vaknar av dem o tro att de är sanna, fy vad jag hatar det. man vaknar o man är precis kallsvettig redan på morgonen.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se