Alla inlägg under februari 2008

Av bizzab - 18 februari 2008 19:57

Då så var det en ny vecka, känns lite motigt denna vecka men som sagt det kan nog bli bättre. Har varit iväg o tränat ett muskelpass, vilket känns så skönt i kroppen (trött).

I morgon får vi hämta de nya bilarna som ska stå o glänsa på uppfarten till huset, det ser jag fram emot. 

Idag har det varit ett underbart väder ute, snart kommer mitt vårtecken hit o det är tranorna. Längtar tills jag ser när de flyger över hustaket o man hör och ser dem. Men det finns ett par som inte har flyttat i vinter utan gått här, då de troligen fått en unge så sent, har de inte lämnat den. Vad vet jag om det stämmer då jag inte är någon expert på detta med fåglar.

Men vilket fall som helst så är det mitt vår o hösttecken när de kommer o när de flyttar. 

Nä nu ska jag gå o lägga barnen 

ANNONS
Av bizzab - 17 februari 2008 20:38

Då så var denna dagen snart till ända, mamma o pappa har varit här o fikat. De åkte precis hem och jag ska nu snart hålla ut hundarna för natten. Vart en riktigt bra söndag för min del, förutom att man saknar gubben.

på tv gå ronny o ragge, fan vad roliga dom är, sjuk humor javisst.

Haha tänker på den gången när man var ung o dum, fan vad roligt man har haft.Haha ska titta på den gamla videofilmen vi spelade in, fick reda på att en hade kvar den så det blir till att glana o glo på den.


ANNONS
Av bizzab - 17 februari 2008 16:39

Ja då så har gubben gått på jouren o slutar inte den före imorgon så här sitter jag ensam. Jag o sonen har suttit o klippt ut olika pappfigurer,  det är faktistk rätt roligt att sitta o greja lite. Håller fortfarande på med tvätten, blir en heldel om man renbäddar i 5 sängar, men vad skönt det är när man har gjort färdigt det.

Nu ska jag sätta mig o se på "Emil i Lönneberga" då den går på tv, blir jag o sonen då döttrarna är ute o cyklar runt lite. Funderar på att ta fram min cykel o börja trampa runt lite, det är faktiskt riktigt skönt med en riktig cykeltur, roligare än spinning,. haha


Av bizzab - 17 februari 2008 12:08

Oh vad kallt det var ute, men det var riktigt skönt ändå. Nu har jag druckit lite kaffe och ätit ett Ballerinakex med mintsmak, det var också gott.

Nä nu ska jag faktiskt försöka komma igång o plugga lite inför tentan, men har för fan ingen lust.

Orkar fan inte med det just nu 

Av bizzab - 17 februari 2008 10:31

Tjohoo

Jo då visst gick det så där på travet igår, blev väll ingen miljonär direkt men.

Idag är det blåsigt o grått ute fy vilket tråkigt väder,ska koppla upp hundarna så de får komma ut på en liten promenad. det är så roligt för min minsta hund är absolut inte mycket för att gå i det här vädret medans den största av dem bara älskar att vara ute o gå när det blåer ute. de två är så olika varandra.

Annars under dagen ska jag tvätta o inte göra så mycket mera, då gubben idag går på jouren så det blir lugnt här hemma. Jösses vad man ligger skönt i våran nya säng, känns riktigt bra att vakna nu på morgonen inte stel eller ont någonstans. Veckan som kommer vad händer då?

Jo först blir det förutom arbete, möte med polisen igen, sedan blir det träning och pluggning sedan blir det ju rida igen,. vilket jag inte gjort på ett bra tag.

Nä nu ut med hundarna, får se så jag inte blåser bort

Ha det

Kram 

Av bizzab - 16 februari 2008 10:59

Har precis löst melodikrysset och det var väldigt lätt idag, ingen match med det. Nu ska jag göra mig i ordning för att pysa iväg, ser verkligen fram emot det jag ska iväg på.

Nu duka av frukostbordet, sedan iväg.

Håll tummarna för att det ska gå vägen på travet, vill ha lite mera spelpengar.

Hej hopp 

Av bizzab - 15 februari 2008 21:30

oh har precis lämnat sängen, ligger ju så gott i våran nya säng. Jösses madrassen formar sig efter kroppen, oh det är så skönt. På tv går programmet "Hjälp" ska snart lägga mig för kvällen.

I morgon ska man spela på travet igen, har inte haft tur på ett tag nu, men hoppas att det vänder. Nu börjar det tryta på spelpengarna, så nu måste det vända.

fy vad kallt det är ute -6 grader usch, vill ha vår o sommar nu...Ha en härlig fredagskvällkram 
Av bizzab - 15 februari 2008 18:44

 Hej!

Ja då var denna dagen till ända snart. Längtar tills jag kan få krypa ned i sängen o få sova. Har sådan träningsvärk, körde lite power strike igår o känner idag att jag faktiskt har träningsvärk. Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv. Idag har jag tränat linedance vilket var lika roligt som alltid.

Så nu i helgen blir det ingen träning, jo det blir det på ett sätt på lördagen. Nu ska jag faktiskt äta lite, är hungrig så jag tror jag spyr. Har inte ätit mera än 2 smörgåsar på hela dagen förrutom kaffe det klart. Men nu riktigt det suger i magen, o jag som skulle bli bättre på att börja planera in mina måltider.

Ha en bra helg

Kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se