Alla inlägg under februari 2008

Av bizzab - 13 februari 2008 22:39

Hej då så har man varit o firat brodern på sin 40 årsdag. De bjöd på så god smörgåstårta o det bästa av allt var att jag fick en bit med till mat i morgon på jobbet, sedan bjöd de på en så god kladdkaka med smält vit blockchoklad med philiadelfiaost i, jösses vad god den var.

Frossat o ätit gjorde jag verkligen, men det är lugnt i morgon blir det power strike och bollcore. Härligt

Sedan i april blir det fest, för då fyller min kusin 40 år, trevligt det med. Många nu som blir 40, antar att man börjar bli gamal,men jag får tänka på att jag inte ens är 35 år än haha.

Nu ska jag faktiskt hoppa rakt ned i säng, för jag börjar jobba kl 07,00 imorgon. Det blir nog väl det med,

God natt 

ANNONS
Av bizzab - 13 februari 2008 15:31

slutade kl 14.00 idag, då jag bytt tur, skulle arbeta kväll men bytte tlill dag, vilket känns helt ok.

Skulle behöva rycka tag lite i pluggandet, men har ingen större lust till det, får göra det i helgen som kommer, då gubben ändå arbetar.

Ikväll ska jag till min bror som fyller 40 år idag, grattis på dig förresten.

Ja annars händer det inte så mycket mera idag, stora tjejen ska till stallet, sedan får hon komma med till kalaset,det är så svårt att få tid för igen ridning. Frågan är väll när jag nu ska upp på hästryggen hur det kommer att gå haha- Jag kanske far av o blir sjukskriven vore fruktansvärt, men jag är ju lite ringrostig när det gäller skolridning. Haha tur att jag sa att jag måste ha stallets mest bångstyraste häst, men jag fullkomligt älskar den hästen. Han passar mig hahah.

Nä nu ska jag faktiskt surfa runt lite, är förresten på lite bättre humör, nu när jag vet att polisen har tagit emot anmälan och de kommer fortsätta med utredningen, o den inte läggs ned. SKÖNT!!!!

Nu kan man andas ut igen.

ANNONS
Av bizzab - 12 februari 2008 21:28

Så då har jag varit o intaget lite mat, det var gott. Var ju lite hungrig ändå, nu ska jag gå o lägga mig tror jag. Känner mig lite trött, imorgon blir det kalas på kvällen, det vankas smörgåstårta, det är gott.

Nu ska jag inte längre vara nedstämd det hjälper inte, känner att det bästa är som sagt att lägga det bakom mig. Tjolahopp

Är faktiskt jättetrött, tror att jag ligger efter med min sömn, skulle behöva lägga mig i tid någon kväll o kunna somna, men som jag skrivit tidigare så lägger jag mig för att sedan titta på tv.

Hej hopp 

Av bizzab - 12 februari 2008 20:44

Så nu blev jag lite glad igen, fick ett annat roligt telefonsamtal, Har anmält mig till att börja rida för en instruktör och nu ringde instruktören och sade att det fanns en plats till mig. Oh vad lycklig jag blir, först o främst så är det underbart att rida men sedan är det en härlig motionsform. JIPPI,

Mat var det ja 

Av bizzab - 12 februari 2008 20:17

Nu är snart denna dag till ända, har ingen lust att skriva om något alls.

Mina innersta tankar o funderingar skrivs inte i denna blogg. Jag har kommit fram till det att det bästa är att lägga allt det som kom fram igår får jag lägga åt sidan. Då jag inte kan skriva rakt ut vad det gäller pga av att min äldsta dotter går in o läser i bloggen, så kan jag inte göra detta.

Var o tränade idag, vilket var trevligt som alltid. Finns det något träningspass som är tråkigt: JA power yoga är så tråkigt, men det är väll för att jag inte är i fas med det.

Lyssnar på Dare,s skiva "calm before the storm" en helt underbar skiva, f*n vad bra dom är. 

Annars var min son, min pappa, min bror och min systerson i tidningen idag, det var ett jättebra kort.

Nä nu måste jag äta, har inte ätit sedan kl 12 men har ingen matlust just nu, har passerat det stadiet för en stund sedan. Visst är det märkligt, man är jättehungrig o äter man inte då, så går den hungerkänslan över, men det kan bero på att jag drack en liter vatten precis. Får gå o äta ändå, har börjat slarva så kopiöst med det så det är inte sant. Äter inte alla mål mat som jag ska äta, vilket är jätteviktigt att man gör. Gjorde en fettmätning o det visade sig att jag börjat att bryta ned mina muskler, hmmmm så får det inte vara, men hade ju gått ned o fettmängden på kroppen var annars kanon, men det är ju inte bra att musklerna bryts ned. Så nu blir det verligen att planera in maten igen. Känns helt ok. Nä nu ska jag gå poff så var jag borta. 

Av bizzab - 12 februari 2008 07:21

Ja då var morgonen här en ny dag med nya bekymmer. Finns ingenting, var är tryggheten,vill bara fly. Fly in i den mörka skog som ett jagat djur, springa rött in bland i det mörka djupet där ingen finner en,där är det bara mörkt och tyst.

Nä hej då  

Av bizzab - 11 februari 2008 21:22

Önskar att jag nu får en god natt sömn, är trött ska försöka få mig somna en stund, men många tankar o saker kretsar runt i skallen på mig.

Känner mig nere nu så jag tar täcket o drar det över huvudet och hoppas att jag somnar av utmattning.

Förut detta telefonsamtal så har jag varit iväg o tränat. Idag blev det lite kampsport för att få ut aggressioner som jag kände växte inuti mig

God natt

Kram

Av bizzab - 11 februari 2008 20:02

Sitter här med världens huvudvärk,är helt under isen, allt på grund av ett telefonsamtal. Fick det på jobbet idag men det var rent privat, skit, fan, helvetes jävlar, piss ja jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst.

Så mycket som jag gråtit idag, har jag nog inte gjort på länge, önskar jag kunde skriva vad det rörde sig om, men tyvärr går det inte. För privat, vilken tur att h*n inte kom dit i morse som var tänkt, för då vet jag inte hur jag eller min man skulle reagera. Varje gång jag tänker på det så blir jag ledsen o gråter.  

Tur att polisen i allafall handlar direkt, vilket är skönt. 

Äh nu skiter jag i detta, återkommer lite senare 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se