Alla inlägg under februari 2008

Av bizzab - 10 februari 2008 23:36

God natt o sov gott, nu får jag besök av John Blund.

Nu gick våran tv sönder som finns i här i sovrummet, f*n, vad sur jag blir. Så imorgon får jag åka o köpa en ny. Klarar inte av att inte ha en tv här inne, vad roligt det blir.

Imorgon blir det jobb för sedan åka o se när sonen kör radiostyrt flygplan

God natt 

ANNONS
Av bizzab - 10 februari 2008 19:01

Oh vad härligt jag o min mamma tog en riktigt härlig promenad. Vi var ute och gick i över 3 timmar, vad skönt det var ute.  Vi givk runt stan o spanade lite i fönster o sådant.

Sedan har jag skickat in lite alla hjärtansdags hälsningar så att det ska komma fram, visserligen brukar jag säga till dem som står mig nära att jag tycker om dem, så det är inget nytt för dem. 

Sedan fick jag reda på något roligt, min kompis kommer vara med i tv kanal 1, där de har filmat henne, hon arbetar som barnmorska. Det blir till att titta på det, vad kul för henne. Hon är så duktig, o snäll, hon är verkligen klippt o skuren till att arbeta som barnmorska. Saknar henne ibland då hon har flyttat en bra bit från där jag bor, samma som min bästa vän, har flyttat utomlands, henne saknar jag i massor,Vi hade så kul tillsammans, hoppas att hon är snart här på besök, men det blir väll så. då hon arbetar på akuten där nere o samtidigt läser till operationssköterska blir det inte så lätt att komma hem hit.

Nä nu ska jag gå o dricka lite vatten, kram 

ANNONS
Av bizzab - 10 februari 2008 10:56

God morgon, har precis avslutat frukosten, vilket bestod av havregrynsgröt med blåbär o hallon, kaffe,smörgås o ett ägg. Det var gott.

Nu ska jag bara plocka i ordning här hemma innan jag går ut på en promenad, ska bli riktigt gott trots regnet.

Angående melodifestivalen igår var det riktigt dåligt jaja tur att smaken är som baken delad.

Nu plocka undan'

Kram 

Av bizzab - 9 februari 2008 19:58

Sitter nu mätt o belåten, har ätit 1 tacos, det var riktigt gott. Nu ropar mellersta dottern att melodifestivalen börjar, blir väll att sitta o titta o mysa med barnen framför tv,n. I morgon ska jag absolut inte göra ngt.

Tittade på en resa till Thailand jan-09 blir nog en resa dit.

Hej hopp

Av bizzab - 9 februari 2008 18:00

Nu slutatde Miami Ink på tv, vilka snygga tatueringar dom gör, får nog ringa till min tatuerar och be om en ny. Sist jag var iväg, pratade vi om tatueringar man skulle ha som folk skulle fundera över. Det jag sa är att man ska tatuera in runt nack kptan en ring med myror och det skulle stå "Ankra inte här" haha. Får fundera om jag skulle tatuera den, ful men ändå. Alla tatueringar behöver inte vara snygga, haha. Jag bara älskar tatueringar, blir verkligen tokig när jag ser det programmet. Fast den snygga tatueringen jag ska göras ä ett varghuvud som han har handmålat, det blir mycket skuggor så den tar sådan tid, o dyr. Men det är det värt.Den tatueringen sak sitta mellan skulderbladen oh jag längtar.

Har faktiskt varit redig o duschat hundarna, vilket var behövligt. De var rätt skitiga, hade varit ute o lekt i leran så rena var dom inte.

Gubben har precis varit o hämtat sonen som varit hoss sin kompis o lekt.

hej så länge 

Av bizzab - 9 februari 2008 16:32

Jaha då så har man farit runt lite, varit o lämnat in travraden, varit o handlat. Det blir tacos ikväll, vilket är rätt gott.

var o tittade på tapeter, hittade en som var lite mörkgråa som ska vara på en vägg, sedan tittade jag på ett par ljusa tapeter. Kommer bli kanon fint, det blir till att byta golv också.

Jösses vad det kommer bli fint.

Nu mat

Kram 

Av bizzab - 9 februari 2008 11:06

God morgon nu så har jag löst melodikrysset o ska precis iväg o lämna sonen hoss en kompis. Efter det blir det att åka o ta ut en travrad, hoppas att jag vinner denna gången.

Hej hopp vopps då var jag borta

Av bizzab - 8 februari 2008 18:52

Precis hemma från ´träning och ponnytrav skola,det var riktigt kul. Jösses vad det var roligt. Hur kul som helst,den mellersta tjejen ska anmäla sig till att få kurs, vilka billiga hobbyn våra barn har. Tjejerna hästsport, sonen tränar hocky o fotboll. Fotbollen är ju billig o bra sport.

Nu mat

Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se