Alla inlägg under februari 2008

Av bizzab - 8 februari 2008 13:05

Så då var den nya dubbelsängen inköpt, det blev som jag ville med upp och nedsänkningsbara huvud/fot ända. Härligt jösses vad jag längtar tills vi får hem dom,kommer inte att lämna sängen på ett tag hahaha

Håller på med  den förbannade tvätten fy vad mycket smutstvätt det blir, jag fattar inte det.

Sedan under dagen ska jag o barnen till stallet, ponnytravkörning blir det idag, innan linedancen. Ska bli riktigt roligt att tjejerna får prova på att köra lite ponnytrav, kanske blir ett nytt intresse för dem

Nu kaffe 

Kram 

ANNONS
Av bizzab - 8 februari 2008 10:42

Tror nog att räknaren för besökare på bloggen har fått fnatt. haha-

Nu har jag ringt till ett företag o skällt som f*n vilka puckon. Vilka idioter, nu är jag så förbannad så nu åker jag o handlar lite i stället, får se om det får mig på bättre humör. Hatar när företag bryter avtal. 

ANNONS
Av bizzab - 8 februari 2008 09:54

Somnade faktiskt tidigt igår, vaknade efter 10 timmars sömn, var nog behövligt. Riktigt skönt att vara ledig, är ju som sagt 3 dagars kedig.

Idag ska jag fira min lilla tibbe som fyller hela 10 år, så det blir en liten tårta, Min mamma o pappa kommer ockå hit, med tibbens mamma. haha

Nä nu ska jag gå o klä på mig o göra mig i ordning

kram 

Av bizzab - 7 februari 2008 21:32

Nu säger jag god natt för i kväll, orkar inte sitta uppe längre. Känner hur kroppen bara vill gå o lägga sig.

Varför ska alltid fingrarna magra av först, i höstas minskade jag ner min förlovning o vigselring, vilket var jättekul, men igår på träningen föll mina ringar av, så nu får jag åka o minska ner dem igen, vilket är kul det med, men det bästa vore ju om det kunna försvinna lika mycket fett på de andra ställena rumpa, mage o byst vilket jag inte skulle tacka nej till. Vilken mastodont mening!

Nu är jag tredagars ledig skönt o härligt ska det bli, men imorgon blir det att storstäda huset, innan jag ska iväg o dansa linedance. Det är så kul, längtar. Tänk vilken underbar gubbe jag har som står ut med att jag är i väg o tränar varje dag måndag till fredag, kram på dig gubben. Gubbe o gubbe är väll kanse synd att säga, men men.

God natt o sov gott på er som läser

Kram 

Av bizzab - 7 februari 2008 20:01

Då så var träningen över för idag, tränat lite flowin o bollcore. Många är sjuka av instruktörerna o gissa vad de ligger med: Jo magsjuka,tur att jag har med min bästa vän "handspriten". Handsprit har jag lite varstans, i jackan, i väskan, på toaletten. Underbart.

Tjejerna har varit i stallet o det var skojigt där.Usch jag har ont i musklerna idag, men det blir ju bara bättre .

Nu ska jag gå o äta  

Av bizzab - 7 februari 2008 08:43

God morgon världen.

Sitter här på jobbet o ska snart börja att arbeta. Trött men sovit gott i natt. Har lite början till träningsvärk skönt

Hej så länge

Av bizzab - 6 februari 2008 22:50

Har fortfarande inte kommit till sängen men är på god väg nu.

Har precis surfat färdigt o nu ska jag se om jag kan lyfta ändan från stolen och  förflytta mig någon meter till sängen, hade jag varit smart hade jag tagit med mig den bärbara datan men vem orkar det. Inte jag i allafall

Lägger upp lite bilder på mina små busar, som förutom mina barn o man gör mig på väldigt gott humör o är mina trognaste vänner. 

Av bizzab - 6 februari 2008 22:17

Nu säger jag god natt o för att som sagt chocka min kropp lite. Men först ska jag titta lite på tv, det är både en för och nackdel med att ha tv i sovrummet.

Tittar alltid på tv när jag lagt mig.

Min ena hund mår inte riktigt bra, hon är inte bra i sin mage. Lilla stumpan (liten o liten) vilket hon tror att hon är. Det kan vara lite jobbigt ibland när hon tror att hon är en knähund som den andra hunden är. Det känns när hon kommer o sätter sig knät, jag menar en rottweiler är liksom inte riktigt så lätta att ha i knät, men hon är söt.

Nä nu ska jag o mina hundar gå o lägga oss, eller rättare sagt jag. Mina hundar ligger redan i sängen o sover.

god natt o kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se