Alla inlägg under februari 2008

Av bizzab - 5 februari 2008 08:02

En ny dag med nya händelser. Är nu snart på väg till skolan, det enda jag ska göra först är att köra barnen till dagis och skolan. Tur att både dagis o skolan är belägna på varsin sida av vägen.

Angående ett nytt bilköp, så är väll min väldigt sugen på det, o visst har det börjat smitta av sig på mig med, hmmmm.

Nä nu iväg o har föreläsning om mag och tarmsjukdommar, smärta och det var nog allt. Kan tyvärr inte vara med under hela dagens föreläsningar, vilket är synd. Vi skulle vara i skolan till kl 17,00 ,men jag måste åka kl 15,00

Nu iväg "poff" gone 

ANNONS
Av bizzab - 4 februari 2008 21:47

I dag har jag tränat lite afro power dance, det är så kul å avslappnande, det är som en riktig kick för kroppen.

Efter detåkte jag till min mamma och pappa, de har idag varit gifta i 41 år och de verkar alltid vara så omtänksamma mot varandra, de älskar att resa,skratta, vara tillsammans. De är för mig mina förebilder, trots att vi barn är stora så åker de ut med sin husvagn på somrarna och de åker utomlands tillsammans, de tycker att det är roligast när de reser ensamma för de hittar på så mycket roligt ihop. De verkligen både ger och tar i sitt äktenskap.  Min pappa har aldrig missat en enda bröllopsdag, i dag fick mamma jättefina blommor av pappa.  Grattis mamma och pappa på eran bröllopsdag!

Annars har det varit en lugn dag för mig.

Nu har min man fått för sig att det är dags att byta bilar, men jag vet inte om jag är så sugen på det. Visst skulle det vara roligt att byta bil, får väll åka med och titta på dessa på onsdag, för i morgon är det skola o träning som gäller på kvällen. Funderar på om jag inte skulle prova på vattengymnastik, det verkar så roligt. Får fundera om jag ska prova på det en dag. Men som det verkar nu, så är varje dag fullspäckad av annan träning, men jag kanske kan klämma in ett sådant pass på tisdagar, får möblera om lite bara bland tiderna.

Usch jag fryser känner jag, tror att jag är så trött, fast jag haft det lugnt.

Veckans träning blir:

Måndag Afro power dance

Tisdag: aerobics

Onsdag: muskelpass + afro

Tors: bollcore + flowin

fredag Linedance

Ja det var inte mycket men det blir ju lite i allafall, sedan är det ju de vanliga prommenaderna som gäller. Har man hund så måste man ju ut o gå.

Nu ska jag surfa runt lite bland olika sidor.

Kram 

ANNONS
Av bizzab - 3 februari 2008 21:11

Sitter här o känner mig ensam, är på kramhumör, men gubben är på jobbet..

Fy vad det känns tungt nu, vill verkligen kramas, väntar på att klockan ska bli 22,00 så att han slutar sitt arbete, men sedan dröjer det nästan 40 minuter innan han kommer hem. Hmmmmmm.

Får krama mig själv en stund.
Fy vad hemskt det är när man är på gosehumör, o ingen att gosa med.

Sms.a gubben att han får skynda sig hem.

Sitter o smsar med en kompis till mig som arbetar långt ifrån sitt hem, det är något som jag inte skulle palla. Vill allt komma hem till gubbe o familjen på kvällen. Det arbete hon har är inte bra betalt o det är självvalt, men visst är det tur att man inte vil ha samma arbeta. För det vore för tråkigt.


Av bizzab - 3 februari 2008 20:33

Ja då är söndagen snart till ända, o det har varit en riktigt slappar dag, har f*n inte gjort någonting under dagen. Rätt skönt.

Har precis pluggat lite farmakologi, rätt så intressant. 

Nu tittar jag på kanal 3, och slö surfar på nätet.
God natt 

Av bizzab - 3 februari 2008 18:53

Min ångest är en risig skog, där blodiga fåglar skrika, stoltare ödemark finner du nog, men det kvittar mig lika! Jag sitter och glor under torra träd och lyss till de hesa skriken. Jag ligger snart still under tomma träd och ruttnar bland fågelliken.

Av bizzab - 3 februari 2008 18:30

Oh vad jag älskar denna låten. lyssna så förstår ni

Av bizzab - 3 februari 2008 17:33

Snus det är gott, mycket gott till och med. Skulle inte klara mig utan mitt snus mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. En snus är så gott när man vaknar, när man ätit, när man druckit, när man ska sova, ja en snus passar alltid.

Nu ska jag skriva en dikt som jag gjorde när jag gick i 8.an tror jag 

Oh min tå...

Oh min tå, oh min stora tå

Likt en 25-tums kabel.

Oh min tå.

Likt en duva mitt i naveln.

Oh min stora tå.

Varför har jag då så få av denna grassiösa tå.

Oh min stora tå-

 Snyft snyft det är så poetiskt så jag nästan börjar gråta 

haha.  

Av bizzab - 3 februari 2008 16:35

Jaha då så var det söndag igen eller rättare sagt det har varit söndag i ett par timmar.

Gubben har åkt till jobbet o slutar inte före kl 22,00. Jag ska sitta o filosofera lite  om allt möjligt. Inte för att det har någon roll om vad man tänker, men ibland är det så skönt att bara sitta o filiosofera om inget.

Undra hur det skulle bli om man satt o skrev ned precis allt som poppade upp i huvudet på en o sedan läsa det. HAha det skulle nog bli en vacker läsning.

Själv sitter jag o tänker på hur tråkigt det är att äta, det är så tråkigt har alltid tyckt det o kommer nog alltid att tycka det. Sitta o gavla på samma mat, ingen variation eller något. Har ni tänkt det någongång, gör det. Men man måste äta det vet jag men man behöver inte tycka det är roligt eller hur,

Idag är det tö-väder ute det är rätt så tråkigt, för nu när det var mycket snö så kunde det väll för f*n få ligga kvar tycker man ju.

Nä nu ska jag göra annat:

Denna fick jag på mobilen precis:
Fyra maskar placerades i fyra olika glasburkar. Den första masken låg i alkohol.

Den andra låg i en glasburk med cigarettrök.

Glasburken som den tredje låg i var fylld med sperma.

Den fjärde låg i smuts och lera.

Efter en dag blev resultatet:

Den alkoholindränkte masken - död

Masken i cigarettrök -  död

Masken som låg inbäddad i sperma - död

Men masken som låg i smuts och jord - levde

Alltså: Så länge du dricker, röker och har sex så får du inte mask.... 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se