Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

God morgon

Av bizzab - 20 mars 2008 07:50

God morgon, sitter här o ska snart börja arbeta.

Har fortfarande inte blivit kvítt min halsont.

De varnar för att det ska bli snöstorm till helgen, vilken tur att man är ledig då, så att man slipper åka iväg till arbetet.

Till helgen ska jag bara ta det lugnt, blir väll till att gå o titta på påskelden med barnen, sonen är väll sugen på det.

Min mamma fyller år på påskafton o då ska vi dit o äta, trevligt trevligt.

Hej hopp

o kramisen

 
ANNONS
 
Frump

Frump

20 mars 2008 10:05

Koden till den här kommentaren var "utra" vilket jag genast översätter till "ultra"!

Önskar dig en ultraskön och härlig Påskhelg.
Kram!

http://frump.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se