Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

förbannad

Av bizzab - 31 mars 2008 20:54

Eftermiddagen blev väll kanske inte som jag hade hoppats, utan jag exploderade nog i 1000 bitar av ilska, brukar inte bli så arg som jag blev idag. Skolan är obligatorisk och barn ska känna sig trygga  när de är där. De måste gå i skolan måndag till fredag och barn ska inte känna sig rädda eller kränkta när de visstas där. Varför i helvete kan då inte denna förbannade jävla skolhelvete som finns här göra något åt det, när de vet om det. Jo för den förbannade jävla flata rektorn som finns här, vågar ta mig fan inte göra något. Tur att läraren är så bra att tala med så h*n förstår, gör verkligen allt för att underlätta, tur att h*n vågar göra något. 

Snart är det jag som polisanmäler hela jävla skolhelvetet. Jag är så förbannad så jag tror jag spricker. Vad gör jag som förälder när ens barn är så rädd att gå till skola? Vad mer kan jag säga för att försöka underlätta för barnet att du det händer nog inget mer? Nä det kan jag inte säga för det vet inte jag eller hur?

Jag bara undrar hur skulle rektorn reagera om det var h*n som var utsatt? Sjukskriva sig, det kan jag nog garantera att alla som är arbetsför ålder göra. Frågan är hur ska detta barn kunna lära sig något när barnet sitter o tänker " Jo det är nog någon som vill skada mig mycket, o visst jag är inget värd eller ja det finns nog någon som vill mörda mig ändå" Ja detta barn lär sig nog mycket tror jag. Nä snett och skevt är det...... Ja stark måste man vara, även om det tär på en inombords, själsligt blöder och gråter man, men inför barnet är man starkt. Om någon bara ville ta min ilska och ångest just nu så skulle det kännas bra. 

Nä nog skrivet av surkärringen idag 

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

31 mars 2008 22:03

Min vän lugna ner dig så du inte får ett sammanbrott. Nu har jag läst detta två gånger för att försöka få reda på varför du är arg. Men det går inte få fram vad det färkligen gäller! Men har får du en lugnande kram av mig! KRRAAAMMM!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

31 mars 2008 22:58

Utan att orsaken skrivs i klartext tycker jag mig se orsaken till din ilska och ångest, och den är fullt naturligt och väldigt jobbig.
Beroende på hu allvarligt det är och lång tid det har varit under o pågr, är nog en polisanmälan att rekommendera.

Jag hoppas att det går bra för dig och barnet.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se