Alla inlägg under mars 2008

Av bizzab - 28 mars 2008 13:19

sonen valde haha

ANNONS
Av bizzab - 28 mars 2008 13:05

Nu har man precis dukat av maten blev lasagnetter, går alltid hem hos barnen. Nu på morgonen har jag städat hela huset, vad det är skönt när det är färdigt. Tvättat har jag också gjort  nu om 2 timmar går jag på kvällspasset, känns tråkigt att missa ridningen idag, då jag sett fram emot det men arbetar man så arbetar man. Vet att det kommer ut en tjänst på natten snart, tror jag kommer söka den fan vad gott o börja arbeta natt igen.

Nu lite kaffe innan jag lämnar sonen på dagis.

ANNONS
Av bizzab - 28 mars 2008 08:14

Då var fredagen här men för min del blir det bara arbete och mera arbete. Arbetar helgen som kommer vilket känns ok.

Ute skiner faktiskt solen, o det ser rätt skönt ut.

Återkommer senare 

Av bizzab - 27 mars 2008 18:34

En gammal röjar låt för min del haha

Av bizzab - 27 mars 2008 17:59

Så nu har jag skickat iväg tentan. Suttit från kl 9 tills nu. är helt slut. Tror inte det  gick bra, vet att det finns en fråga jag absolut inte kunde, inget att göra åt det.

Nu ska jag dricka lite kaffe o försöka gå ut en liten sväng

Av bizzab - 27 mars 2008 09:08

Sitter nu o bara väntar på att tentamen ska komma ut på nätet, sedan är det bara att tuta o köra. Är fruktansvärt nervös inför denna tenta, vet inte riktigt vad som skulle läsas men det är får gå-

Såg på serien "Barnmorskorna" på SVT igår, det är så roligt för min kompis jobbar där som barnmorska, såg henne ett par gånger, i ett avsnitt kommer hon att vara med, längtar tills dess. Tur att hon snart kommer hem snart så vi kan träffas o ta en fika, saknar henne.

Nä nu ska jag ladda upp inför tentan håll tummarna att det kommer gå vägen.

Kram 

Av bizzab - 26 mars 2008 21:21

Nu stänger jag bloggen för idag, dags att krypa ned så jag är utvilad i morgon.

Håll nu tummarna att jag klarar av tentan imorgon, den är över hela dagen. Nervös ja det kan man lugnt säga att jag är, för jag är inte tillräkligt förberedd.

Jaja god natt så skriver jag i morgon hur det kändes. känner nu hur ont i magen jag har inför denna tenta.

Kram 

Av bizzab - 26 mars 2008 15:15

Också en bra låt, alltid tyckt om denna

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se