Alla inlägg under mars 2008

Av bizzab - 21 mars 2008 08:36

Vad halt o vad det snöade när jag åkte till arbetet nu på morgonen.

Nu ska jag snart åka iväg får lov att köra lite försiktigt då det är inte så fagert på småvägarna, det blir spännande.

Nä nu arbete

Kram

ANNONS
Av bizzab - 20 mars 2008 18:39

Jaha då har man börjat på ett nytt schema på jobbet, är så förbannat nöjd med det så det är helt underbart,

På det nya schemat kommer jag att vara 5 dagars ledig, på mina 100 %, o vad den veckan kommer vara skön.

Idag fick vi blommor av min mamma o pappa som en liten påskblomma.

Mellersta tösen o sonen är ute o leker, medans gubben o den stora tjejen har åkt o handlat lite mat.

Snart kommer jag att få mitt nya objektiv till min kamera, oh vad jag kommer att springa runt o ta kort. (min födelsedagspresent) tänk att jag redan vet vad jag kommer få.
Tittar på tv4 väder, ser ut som jag kommer få gå upp tidigare när jag ska åka till arbetet i morgon. Mycket snö ser det ut att komma, hmmm. tur att jag inte är på distriktet då. Ser ut att jag får ställa klockan några minuter tidigare.


ANNONS
Av bizzab - 20 mars 2008 17:27

Kommer här

Av bizzab - 20 mars 2008 16:40

Vad skönt att nu är det snart helg, är ledig lördag o söndag. Fick förfrågan om jag ville arbeta söndag,men nej tack känner absolut inte för det,vill vara ledig o vara hemma. Det som gäller nu är att göra färdigt inför en hemtentamen som ska snart vara inskickad o sedan att plugga till tentan jag har i veckan som kommer. Nu ska jag åka iväg o handla lite för att sedan ta en bowlingmatch mot gubben tror jag. Är ju bowlingmästare  men jag är ju också duktig på det


Av bizzab - 20 mars 2008 14:51

Hej ute skiner solen, fast det är kallt i luften.
Vill ju verkligen ha vår nu, inte en massa förbannad snö-

Igår var jag så fruktansvärt trött somnade redan när kl var 21.30 så sussade jag riktigt gott, så nu ikväll kommer jag att vara säkert jättepigg. Tjoflöjt

Nu ska jag vidare en stund till

Kramisen

Av bizzab - 20 mars 2008 08:56

De är absolut mina favoriter,

Av bizzab - 20 mars 2008 07:50

God morgon, sitter här o ska snart börja arbeta.

Har fortfarande inte blivit kvítt min halsont.

De varnar för att det ska bli snöstorm till helgen, vilken tur att man är ledig då, så att man slipper åka iväg till arbetet.

Till helgen ska jag bara ta det lugnt, blir väll till att gå o titta på påskelden med barnen, sonen är väll sugen på det.

Min mamma fyller år på påskafton o då ska vi dit o äta, trevligt trevligt.

Hej hopp

o kramisen

Av bizzab - 18 mars 2008 16:21

Man skulle nästan kunna tro att det är vinter ute, massor med snö, men som tur är lyser solen och det är skönt i luften. Var riktigt halt när jag åkte till arbetet på morgonen. Dagen har varit en blandad kompott av allt möjligt, vi har planerat att ta ut en kollega som gift sig, vi ska åka o bowla o sedan äta lite gott efter, samtidigt passar vi på att fira en annan kollega som fyller 60 år, gillar när man kan slå samman saker och ting. Härligt

Själv blir man ju 34 år om några veckor, ska bli spännande att bli ett helt år äldre.

Nä nu ska jag faktiskt åka iväg, blir ingen träning idag heller. F*N säger jag då jag absolut vill detta men det känns som jag har svalt en hel taggtråd i halsen.  Så träningen får just nu ligga lite lågt.

Köra tjejen till stallet var det ja

Kramisen 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se