Alla inlägg under mars 2008

Av bizzab - 17 mars 2008 21:55

Känner hur tröttheten gör sig påmind.

Inatt vaknade jag av att min kompis skickade ett sms, hade ändrat till ett tema o då tänkte inte jag på att det var sms-ljud så kl 02,34 vaknade jag av världens melodi här, fan vad paff jag blev. Undrade va fan, är det för läte o då när jag kom på det, så skrattade jag gott åt det, men det var svårt som bara den att somna om,

Nu säng god natt

o kramen 

ANNONS
Av bizzab - 17 mars 2008 20:20

Orkar inte skriva varför men bra är den

ANNONS
Av bizzab - 17 mars 2008 19:59

hejsan svejsan i lingonskogen, man kan nästan tro att man är inne i december med all denna förbannade snö som har kommit. Igår satt man ute i vårvädret o fikade men idag så är det fullständigt snökaos nästan ute. Lite överdrift kanske men det har tydligen varit mycket avåkningar häromkrig.

Träning har det inte blivit av då jag fortfarande är förkyld o ont i halsen får väll invänta tills det går över, men jag är så fruktansvärt sugen på att träna så det är inte klokt.

Händer inte så  mycket längre i mitt liv, känner jag utan det bara rullar på, vilket kan vara ganska så skönt det med.

Nä nu ska jag fortsätta med mitt pluggande ska ju tenta snart igen så jag får läsa på lite.

Kram

Av bizzab - 15 mars 2008 13:53

Snart ska gubben iväg o arbeta igen, men som tur är han snart ledig igen. Det är ju så när man båda arbetar inom vården att en jobbar när den andra är ledig oftast ska man kanske skriva.

Sitter här med en dundrande träningsvärk, efter ridningen igår, det var så förbannat jobbigt. Sedan imorgon ska vi fira tjejen som fyllde år i fredags, det blir väll bra. Utav oss fick hon en tv och dvd spelare, som hon ska ha i sitt rum, hon blev jättenöjd.

Vilket tråkigt väder det blev nu, har ju varit sol ute tidigare.

Ikävll bilr det varma mackor till melodifestivalen, vilket det troliga blir att vi kommer att sitta o glana o glo på.


Av bizzab - 13 mars 2008 20:20

Jaha då så har även torsdagen gått till ända, snart är det helg igen. Vad som kommer hända denna helgen är att vi ska ta det lugnt, våran största tös fyller 12 år, ja vad tiden går.

Nästa vecka har de påsklov, tänk vad härligt för dem, det blir väll stallet hela veckan.

Först ska de sova över i klubbhuset, en natt, sedan är det hopptävling för dem, ska bli riktigt roligt att se hur det går.

Nä nu ska jag gå o äta. Denna veckan har jag avbokat alla pass på träning, känner att kroppen inte orkar riktigt. Skit också för jag vill men kroppen säger helt enkelt ifrån då jag  fortfarande är yr

Men jag vägde mig ikväll nu med min stora vinterjacka, munkjacka, jeans o skärp o jag hade inte gått upp utan snarare ner. JAg jublar jättemycket inom mig, det banar vägen. TJOHOOOO

Kram 

Av bizzab - 12 mars 2008 22:05

Så här ligger det till, har inte mått bra sedan träningen igår eller rättare sagt sedan jag var sjuk förra veckan.

Igår när jag var o tränade så blev jag helt yr, mådde illa och svimmade nästan av så jag fick sätta mig, efter det är min kropp helt slut orkar ingenting. Så idag fick jag avboka mitt pass, men tänkte försöka mig på samma träning i morgon, har ju orkat förut. Men jag tog lite vatten så orkade jag lite mera.

Idag på jobbet så träffade jag en kollega jag inte träffat på flera veckor som säger till mig att jag är helt hålögd men det kan jag inte förstå för det är jag ABSLOUT inte, hon trodde jag hade blivit sjuk i min bantning men det har jag inte det heller. Allt jag är så förbannat trött hela tiden orkar ingenting längre, och yr, men det är väll bara att försöka göra allt som tidigare men med mera försiktighet så jag inte dundrar i backen. Det brukar släppa efter ett par dagar, men jag är nog inte tillräcklig frisk efter magsjukan o febern så tur att jag vilade upp mig idag efter arbetet, var i och försig i stallet men det är ju bara trevligt.
God natt alla ska nu försöka surfa in till en del

Kram 

Av bizzab - 10 mars 2008 21:10

Fy vad mitt hår ser ut, måste verkligen ringa o beställa en tid för att åtgärda det. Är ju samtidigt väldigt trött påa  längden, men vill inte ha kort hår så det får väll bli ett mellanting antar jag. Fy vad jobbigt det är när man inte riktigt vet hur det ska det vara, blir väll som vanligt den som klipper mig som får bestämma. Det enda jag vet är att jag ska bleka in lite slingor igen, ska nog inte färga det svart , lila eller någon annan färg, har nog haft de flesta olika färger i mitt hår. Nu får det vara ljust som det annars är.Nä nu ska jag göra mig i ordning för sängen, ska till skolan imorgon, vilket inte är så motiverat,men men snart är ju det slut det med så det får gå.God natt o sov gott kram 

Av bizzab - 10 mars 2008 18:42

så där det blev ingen träning idag,då jag inte hade någon barnvakt, men det är lugnt passade på att klippa sonen istället, så nu var det gjort. Det finns inget som har något bra med sig.

Bilder på vårat sovrum kommer om ett tag, fixar nu med tavlorna som ska upp på ena väggen, har inte hunnit att göra färdigt dem än, men de kommer. 

Tänk att nu på eftermiddagen har jag inte gjort något vettigt, håller på att spela x-box för fullt, var ett bra tag sedan jag spelade, det är rätt roligt nu.

Nä nu ska jag duscha min son sedan lite kvällsmat till barnen rostade smörgåsar med varm choklad

Kramisen kommer här 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se