Alla inlägg under mars 2008

Av bizzab - 10 mars 2008 15:43

Är Rammstein med låten Rammstein.

ANNONS
Av bizzab - 10 mars 2008 15:37

Jaha skönt var det  ute, riktigt härligt.

Känner mig trött o sliten för tillfället, försöker ladda upp för träningen som jag absolut inte känner för, men måste iväg idag. Har inte tränat något förra veckan förutom ridlektionen jag hade på fredagen. Träning hade jag hemma i helgen kan man säga, då det är faktiskt rätt jobbigt med att göra om hemma haha. 

Nä nu ska jag ta  o dricka lite kaffe tror jag allt, börjar bli kaffesugen. hej hopp 

ANNONS
Av bizzab - 10 mars 2008 13:23

Vilket underbart väder det är ute, solen skiner. Jag och sonen ska ut o köra med hans radiostyrda hellikopter en stund tror jag. Han är jätteduktig på det, trots att han bara  är snart 6 år.

Idag till middag blev det torskfilé, potatis o citronsås, det smakade faktiskt gott det med. Nä nu ut en liten stund i solen

Tjolahopp 

Av bizzab - 10 mars 2008 08:46

Efter en underbar natt, så har jag nu vaknat ätit frukost, de stora barnen har gått iväg till skolan. Det jag, gubben o sonen ska göra nu är att åka till tippen o slänga all bråte som det blivit, ska bli riktigt skönt att bli av med all förbannad skräp. Så tippen here we come. 

Sitter o planerar dotterns rum efter det blir det köket, som ska få sig en omgång, behöver inga nya luckor men nya tapeter, visserligen är det rätt nya tapeter runt om i huset, men det är dags att förnya det också.

Nä nu iväg

kram 

Av bizzab - 9 mars 2008 22:26

Äntligen efter tre dagar är det helt färdigt, blev jättenöjd, men trött som bara den. Har hållit på från kl 8 till kl 00.30 på kvällarna. Blev precis färdiga så nu ska jag bara duscha för att sedan hoppa rakt ned i sängen. Tur att jag är ledig imorgon, skulle faktiskt inte orka.

Så nu i sovrummet har vi lagt nytt golv, nya lister, ny dörr , nya tapeter jösses vad vi har slitet här hemma. Nu ska vi dra igång nästa projekt o det är mellersta barnets rum, där ska vi nu lägga nytt golv för att sedan sätta nya tapeter, men det går bra då min syster också var här o hjälpte till. Jösses vad kul vi har när vi blir trötta, blir mycket skratt o flams samtidigt,

Nä god natt o kram 

Av bizzab - 7 mars 2008 15:30

Säger hej då för tillfälligt. Kommer inte tillbaks före vi är klara i sovrummet, kopplar ned allt för att kunna bli färdiga.

Kommer med foto när det är klart efter helgen, hoppas att alla får en trevlig helg.

Kram 

Av bizzab - 7 mars 2008 08:02

Vaknade runt kl 07.15 gick upp o gjorde frukost till barnen som ska iväg till skolan. Ute skiner solen och det ser ut som det blir en härlig dag idag. Ska iväg o handla lite nu på morgonen, mår betydligt bättre nu än jag gjorde härom dagen.

Idag är min älskade man ledig också så det blir till att fortsätta med det vi har tagit oss för här hemma, så det blir klart någongång. Nu ska jag ska snart gå o sätta på lite kaffe, finns det  något som smakar så gott på morgonen som kaffe? Tror inte det, måste ha kaffe på morgonen för annars blir jag inte männsika.
Kram

Av bizzab - 6 mars 2008 19:54

Funderar på vad det ska vara för kvällsmat ikväll, tjejerna har precis kommit hem från stallet, så de är jättehungriga. Får bli varm choklad o smörgås det duger ikväll.

Sitter o ser på ett program om ohyra i kök på olika restauranger, fan vad äckligt med kackerlackor. Jag tycker om många djur men absolut inte kackerlackor o löss där går gränsen.

Nä kvällsmat var det till barnen, så de får gå o lägga sig, det är ju skola imorgon igen,

Ha det gott

Kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se