Alla inlägg under mars 2008

Av bizzab - 6 mars 2008 17:53

Då så vet jag vilken häst jag ska ha imorgon, nervös blev jag inför den vetskapen. Jaja får ta det imorgon, denna dagen har flytit på som vanligt. Mår bättre o det är bara positivt. Har inte behövt vila så mycket, men är lite rädd för att äta är jag fortfarande. Tänk om jag skulle börja kräkas, det är det värsta jag vet, där av äter jag ingenting kan jag i allafall inte kräkas upp någon mat taraaa vad jag är smart.

Nu börjar det bli mörkt ute, men det är så härligt på nu då det är ljust när man ska åka till arbetet, vilket gör att det går lättare att åka iväg.


ANNONS
Av bizzab - 6 mars 2008 17:26

Lägger in en låt som jag spelar oftast när jag tränar, oftast blir det till uppvärmningen.

Det är Deathstars Blitzkrieg 

ANNONS
Av bizzab - 6 mars 2008 17:04

En underbar låt, helt sjukt bra tycker jag Probot- Shake your Blood

Av bizzab - 6 mars 2008 15:52

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg, så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet


Kopierade denna texten från frumps blogg

Av bizzab - 6 mars 2008 15:23

Satt och tittade på gamla bilder jag tagit med kameran. Hittade dessa som jag tog när jag började att fotografera ( inga höjdare men).

Tänk vad vackra påfåglar är när de spänner upp sina fjädrar.

Får försöka få bättre kort detta året, men som sagt jag var ingen höjdar fotograf då och inte nu heller för den delen men lite bättre kan nog korten bli haha. 

Av bizzab - 6 mars 2008 14:44

Makaroner, korv stroganoff, kokta grönsaker o vanlig sallad av gurka, tomat, majs, paprika.  Tråkig middag men mättar magen på hungriga barn som kommit hem från skolan.

Själv är jag nöjd med lite citronvatten o ett salladsblad att knapra på hahaha.


Av bizzab - 6 mars 2008 11:23

Blir Povel ramel o martin ljung med låten "Var är tvålen"

Varför bara därför, kommer mera låtar under dagen, 

Av bizzab - 6 mars 2008 10:14

Ja igår var väll ingen höjdar dag, fick ju magsjuka på morgonen, som snabbt växlade om till 39,5 i feber i stället, låg helt utslagen igår låg i nästan dvala till imorse men känner mig piggare nu. Har varken ätit eller druckit sedan igår, men nu har jag druckit lite vatten vilket jag kände att kroppen behövde. Feber har jag kvar, men klarar av att sitta uppe en stund. Just nu svettas jag pga av alvedonen jag tagit, men men. Får säga som min systerson säger "det suger att vara sjuk". Men men det finns de som har det värre, min systers familj som består av 6 personer ligger de med kräkning o diarreér:hela familjen utan pappan, det är värre.
Nä nu säng igen.

Kramar på avstånd 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se