Alla inlägg under mars 2008

Av bizzab - 5 mars 2008 07:22

Ligger här med magsjuka stackars mig

ANNONS
Av bizzab - 4 mars 2008 20:06

Fan vad jobbigt det är att ha hicka, gör riktigt ont.

Sitter o messar med min kompis nere i helsingborg, det är en liten bite mellan oss, tur att det finns sms.


ANNONS
Av bizzab - 4 mars 2008 18:48

Det satt en karl i herrbastun, plötsligt fick han världens stånd. Han blir helt till sig, reser sig upp och börjar vråla - Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna nu med en gång. En annan kille i bastun sa då till honom. -Stå inte där och vråla, gå in i dambastun istället.

Han rusar in i dambastun och fortsätter att vråla -"Jag måste ha en kvina NU.

En kärring som sitter i batun blir förbannad, reser sig tar en skopa kallt vatten och slänger på det ståndaktiga könet. Mannen mister genast erektionen och tittar besviket ner på petter-nicklas och utbrister - var du bara törstig din jävel. 

Av bizzab - 4 mars 2008 18:41

Oh vad skönt det var, lade mig en stund på sängen o stensomna. Det var precis det jag behövde, så nu ska jag bara hoppa in i duschen för att sedan inte göra något vad jag vet. HAha blir bara en slappar kväll, härligt!

Men snart blir det fest har redan ordnat barnvakt, så då du Linda ska det bli roligt.

Nä nu snurra runt lite på nätet 

Av bizzab - 4 mars 2008 17:38

Idag blir det Radiohead med låten 2+2=5.

Varför: Radiohead passar alltid men är på sådant humör just nu.

Av bizzab - 4 mars 2008 17:33

Idag är jag helt död känns det som, orkar inte med någonting, fick ringa till tjejerna som jag skulle ut o äta med och säga att jag inte kommer idag.

Är inne på min 6,te dag o 2 dagar har vi gått kort om folk, har inte fått ut min matrast idag heller. Huvudvärken bara smäller i skallen. Hoppas det blir lugnare imorgon. Semestern som jag lagt in veckan då midsommar fick jag igenom skönt. Så skåne då kommer vi.

Nä nu ska jag lägga mig en stund o slappa. 

Av bizzab - 3 mars 2008 22:13

Nu släcks det för i kväll, återkommer imorgon.

Dags för att lägga sitt lilla huvud på kudden för att få min skönhetssömn, nog för att jag är söt som jag är så kan det ju bara bli bättre haha.

Jösses vad bra nu hittade jag mina glasögon haha vilken tur då behöver jag inte ha ont i skallen mera. Fast i morgon är de borta för jag hatar att gå i glasögon, usch o fy o linser kan jag inte ha,

Nä sova var det

God natt o sov så gott för det tänker jag göra

Skickar även en varm god natt kram 

Av bizzab - 3 mars 2008 21:24

Snurrade runt lite o så givetvis kom jag på denna, med povel den är ju helt underbar

Lingonben 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se