Alla inlägg under mars 2008

Av bizzab - 3 mars 2008 20:58

Ja då har denna dagen snart gått över, o det känns så gött att få gå o lägga sig. Är så trött, o lätt irriterad som fan är jag. Hmm men imorgon är en ny dag med nya roliga utmaningar.

Vi är ett par tjejer som ska gå ut o äta ihop i morgon, det ska bli så roligt.

Lägger in en bild på mig idag,  

ANNONS
Av bizzab - 3 mars 2008 18:33

OK dagen så här långt har varit;

Arbetat hela dagen lång, varit mycket o tungt idag på arbetet. Hem för att sedan åka iväg o införskaffade mig lite nya kläder,det är aldrig fel.

Gubben är o spelar, jag skulle plugga men så är ju inte fallet riktigt, ska snart sätta mig med det, hittar 1000 andra saker att göra.

Men gubben har slitet här hemma idag, kört till tippen med lite bråte som vi hade här hemma, sedan har han tagit kort på husvagnen som vi nu ska sälja iväg. Ingen av oss är några campingmänniskor, skönt det.

Idag har det varit solsken ute, men fick bara 30 min matrast så det blev ingen motion på matrasten utan slängde i mig min mat för att sedan arbeta igen. Vissa dagar är sådana. Tycker det är roligt när det händer saker hela tiden, men idag var jag väldigt seg i skallen beror nog på att det är min 5:te dag  o det återstår 3 dagar till

Var så roligt att komma hem idag, då det stod kaffe o blåbärspaj på bordet, min lilla mysgubbe.  

ANNONS
Av bizzab - 3 mars 2008 18:02

Black Sabbath med låten "Paranoid"

Många fester, mycket kul, många minnen 

Av bizzab - 3 mars 2008 17:56

Britta vaknar upp efter operationen av förminskning av blygläpparna. Jämnte henne står tre blombuketter. En från hennes man, en från hennes barn och den tredje är från Henrik. Hon känner dock ingen Henrik, så hon frågar doktorn vem det är. Han svarar: det är en annan patient som tackar för sina nya öron....


Av bizzab - 2 mars 2008 20:24

Fy vad seg jag är idag, riktigt seg. Har precis förflyttat mig från soffan till min säng, Ligger o små tittar på tv3 för att även sitta o blogga samtidigt.

Fick reda på att en gammal arbetskamrat till mig har sökt att jobba som ssk i afghanistan, det måste var jätteroligt. Hade mina barn varit äldre hade nog jag också sökt, men inte nu mina barn behöver mig mer. Allt har sin tid, tiden nu när barnen är så små går så fort så fort.

Nu ska jag fortsätta att vara osocial en stund till


Av bizzab - 2 mars 2008 18:48

idag börjar det med vilken är dagens låt eller vilen låt som sitter i min skalle

Idag blir det slipknot med låten Wait and bleed. Många härliga minnen till denna låt. Lyssna o njut

Av bizzab - 2 mars 2008 17:54

En man kommer in på ett cafè med en mus i famnen. Han beställer en öl till sig själv och 10 pannbiffar till musen.
Värden undrar vad detta är för en märkling mus som kan äta 10 pannbiffar??
- Jo, det var så att jag räddade en liten fé och fick tre önskningar...
- Jag önskade mig god hälsa och mycket pengar. Men den sista önskan - en omättlig mus - missförstod den jävla lilla fén totalt!!
 

Av bizzab - 2 mars 2008 17:47

Oh vad det känns skönt att helgen är över, har precis avklarat min arbetshelg så nu ska jag bara arbeta 4 dagturer för sedan bli ledig. Har då arbetat 8 dagar i rad, surt. Men det går bra.

Vilket underbart väder det varit ute idag, ute har det varit sol o varmt i solväggen. Tranorna har flygit över mitt hus, så nu är mitt vårtecken här. 2 stora flockar. Nynnar lite på "För det är våren, för det är våren om kommit igen"

Nä nu ska jag lägga mig lite på sängen o vila ett tag är faktiskt väldigt trött idag, kan bero på lite sömn under natten som gått.

Hej hopp 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se