Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Historia

Av bizzab - 14 april 2008 10:33

Sture kom hem väldigt trött från jobbet, kysste sin fru och kröp ner i
sängen. Plötsligt vaknade han med ett ryck och upptäckte en skäggig gammal man i munkkåpa stå bredvid honom.
  - Vad i helvete gör du i mitt sovrum? Och vem är du? frågade han
  - Min son, detta är inte ditt sovrum, svarade mannen, jag är Sankte Per och du är kommen till himlen.
 - Va? Är jag död? Jag vill inte dö, jag är för ung för det
  halvskrek mannen.
- Snälla skicka tillbaks mig omgående, bad han.
 - Det är inte så lätt, svarade sankte Per, du kan bara komma tillbaks i
form av en orm eller en höna. Välj själv! 
Sture tänkte en liten stund, en orm? Nä, fy för, det vill jag  inte vara! En höna? Hmm, ja varför inte? Att vara med tuppen kanske inte är så farligt.
- Då vill jag vill bli en höna!
  'POFF' så låg han i ett rede i en hönsgård, fjäderprydd från fot till
  näbb. Men jäklar, vad det tryckte i arslet. Då såg han tuppen komma emot honom.
  - Hej, du måste vara den nya hönan. Hur känns det?
  - Hej! Hyfsat, men det trycker så in i helsike i arslet.

 - Ja det är ägglossningen. Du har aldrig fått ägg, va?
  - Nä, hur gör man?
  - Kackla två gånger och sen klämmer du till, svarade tuppen snällt.
  Han kacklade två gånger och nöp till och 'POFF', så låg ägget där.
  Wow, tänkte Sture, det här var ju hur skönt som helst. Han
  kacklade igen och nöp till. Ett till ägg... Tredje gången han
  kacklade, så hörde han ett skrik.
  - STURE !! Vakna för i helvete, du håller på att skita ner hela sängen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se