Direktlänk till inlägg 14 april 2008

feber

Av bizzab - 14 april 2008 21:15

Sitter här fryser, har tydligen fått feber igen, fan. Jag får inte bli sjuk igen, nu säng för att orka ,ed skolan i morgon.

 
ANNONS
 
Jocke

Jocke

14 april 2008 21:47

Tack för kommentaren och ta och krya på dig.

http://www.joacimlindgren.bloggagratis.se

 
Jocke

Jocke

14 april 2008 22:13

Det är helt okej, ju mer länkar jag får desto gladare blir jag.

http://www.joacimlindgren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Xena

15 april 2008 09:21

ajajaj... Började du träna innan du var helt frisk kanske???

Jag ska ta mig iväg i kväll o träna. Får se hur det går. Saknar det enormt om jag missat det en gång eller två.

Krya på dig vännen...
Xena

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

15 april 2008 16:24

Har ju så mycket att läsa då jag varit borta hela tre dagar. Kommenterar det som berör en mest här. Nämligen Engela. Tron på att finna henne vid liv var mycket svagt och helt borta när han erkänt. Något mer kan jag just nu inte säga! Jram vännen!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se