Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Bowling

Av bizzab - 16 april 2008 20:14

Under denna onsdag har jag suttit på seminarium hela dagen, trevligt med jobbigt. Skönt att slippa skola nu på ett par veckor, nästa gång det är skola är det salstenta som gäller. Haha och jag har inte ens börjat att titta på den än,dags att börja med det då.

Nu ikväll har jag varit iväg o spelat bowling alltid lika roligt, men idag gick det inte så bra, hade träningsvärk redan i mina armar efter 2 dagars träning innan.

Annars har det varit en bra dag, förutom min mage som fullständigt har ballat ur. Kramper och hugg i magtrakten konstant, men det går över hoppas jag, det släpper om man bara lugnar ner sig lite, men det får bli till sommaren. 

Nu ska jag baka muffins, då min dotter tycker vi ska göra detta, tycker inte alls det är kul, men vill min dotter det så. Hon ska snart lägga sig, men vad gör man inte när hon har väntat hela dagen då får man vara snäll o göra detta,

Kram 

 
ANNONS
 
Filifjonkan  igen

Filifjonkan igen

16 april 2008 21:10

Å du spelar bowling med, men tråkigt du har ont i magen inte bra sånt du får försöka vila mellan varven lite så du inte går i väggen.

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se