Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Bakat

Av bizzab - 16 april 2008 21:54

Nu så har jag bakat coccosmuffins, gubben blev glad, men jag äter ju inget sådant så det blev till familjen. Jag tycker faktiskt inte om att baka men dottern ville ha så vad gör man inte för barnen.

Nä nu säng, magen har fullständigt havererat, ständigt ont i magtrakten och det känns som om någon hugger med knivar rakt in och krampar så jag inte kan röra mig. Själv tror jag att det beror på att jag har förmycket runt omkring mig både när det gäller skola, arbete, familj, träning och mitt eget krav på att gå ner mera i vikt, vilket resulterar i detta. Men man ska inte klaga finns alltid de som har det värre, men nu de senaste dygnen har varit fördjävliga inte kunnat sova pga detta.

Nä nu ska jag faktiskt gå o lägga mig god natt nu ligger mina hundar o bara väntar på att jag ska krypa ned o lägga mig.

God natt och sov sött kram 

 
ANNONS
 
Filifjonkan säger

Filifjonkan säger

16 april 2008 22:25

svar klart du får länka inga problem. Men lite oroad för din mage låter inte bra du kanske behöver äta något annorlunda När Filifjonkan var sån i sin mage (stress) fick jag rådet att äta en tallrik gröt tidigt på förmiddagen Sen jag började med det så har min mage blivit som ny! tog 3 dagar så vart det bättre en vecka så var den bra,det ät tre år sen och jag går fortfarande på gröt den lägger sig som bomull i magen och mätt är man länge på den.Det är risgrynsgröt den färdiga på plastkorv du vet i butiken en liten räcker till 3 frukostar till mig,8.90 en billig frukost om du delar den summan på tre ,,,skrattar, Man kan säkert äta annan gröt med kanske havregrynsgröt också. Det var ett tips bara ..synd du skall ha så ont.

http://filifjonkan-se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

16 april 2008 23:21

Varva ner, släpp viktminskningen, din kropp protesterar och du går ut mot tunn is.
Hellre frisk och go, än sjuk o blek.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Hannele undrar

Hannele undrar

17 april 2008 07:47

Vaffö kan inte dottern baka?

http://hannelesparadis.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se