Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Hej hopp

Av bizzab - 17 april 2008 16:59

Idag är det kallt ute, ska strax iväg o prova på o dansa. Kommer väll att se ut som en elefant i ett glashus haha, men det ska bli så skoj.

Annars har det varit en kanonbra dag, återkommer senare

Hej hopp

kram 

 
ANNONS
 
Filifjonkan ler

Filifjonkan ler

17 april 2008 17:45

Godkväller på dig , jaha du skall dansa jösses så kul man ska pröva allt, det är ju intressant att lära sig alla dansturer som finns mycket trevligt folk också som går!
trevligt att du haft en bra dag med hoppas det fortsätter så under kvällen med.

http://filifjonkan-se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

17 april 2008 18:13

Har inte hunnit med att kommentera så mycket.Här blåser en kall vind i solsken.
Så om bakat.Frågar som hannele, varför kan dottern inte baka själv? Din viktminskning är jag övertygad om är helt överdiven. Du handlar mot di egen kunskap har jag märkt!
Vad det gäller dina musikval märks vår ålderskilnad. Men jag har lyssnar på den musik du bjuder på. Kram på dig min vän!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Xena

Xena

17 april 2008 19:11

Vad ska du dansa??? Det lät spännande.
Min man gillar inte att dansa alls så jag har gått miste om dylikt de sista åren.
Undrar om jag kan dansa alls längre?
Kanske skulle klara ungdommens apfulla tryckare möjligtvis. Men med den skillnaden att jag knappt dricker ngt nu för tiden.
FAN så sund man blivit..*fniss*
Ha det gott o berätta gärna hur det gick sen..
Kram
Xena

http://stollan.blogspot.com

 
karin

karin

17 april 2008 20:00

Hej Hopp Linda
Tibben kommer från Arboga, valpen från Surahammar, hoppas dansen går bra
Karin

http://skogsfrun

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se