Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Dansat

Av bizzab - 17 april 2008 21:06

Oh vilken kick det var att dansa, det var så förbannat roligt så jag kunde fortsatt 1 timme till, men kroppen är helt slut.

Det förgyllde hela kvällen, haha måste bara säga  att Annika Sjö från let´s dance är fruktansvärt härlig tjej till att lära ut. Vilket energi knippe alltså, att lära sig jiwe från henne var nog det roligaste jag varit med om. Hon var SÅ duktig och så rolig.

Nu ska jag hoppa in i duschen för svettigt var det.

Kram 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Xena

18 april 2008 12:35

Liiite avis är jag allt..
Får gå ut o gå med voffen ist en stund.
Ha det gott
Xena

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

18 april 2008 13:10

Vilket sammanträffande av inslagsämne i dag.
Vad sägs om att komma och hälsa på i smedjan och i dag ta en liten lugnare dans?
Alltså efter duschen! Hoppas solen skiner på dig i dag som den skiner på mig--Kram vännen!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se