Direktlänk till inlägg 20 april 2008

Bilder

Av bizzab - 20 april 2008 15:06

Var ju som sagt ute i går och fotade lite, här kommer några av bilderna som jag tog. Tycker väll att de duger,  jag inte är någon proffsfotograf utan relativt ny med att ta kort.

 
ANNONS
 
Xena

Xena

21 april 2008 11:34

Det är ju jätte fina bilder tycker jag.
Jag älskar svanar även om jag har en oerhörd respekt för dom. Blev jagad av en ilsken knölsvans pappa när jag var liten.
JISSES va arga dom kan bli om man råkar komma för nära.
Älskar bilden på huvudet där vattendropparna blänker.
Kram
Xena

http://stollan.blogspot.com

 
Zkrivaren

Zkrivaren

21 april 2008 19:20

För att vara amatör är bilderna fina, du har nog det i blodet.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

16 maj 2008 10:21

Inte kan man tro att du nyss börjat fotografera heller! Jättefina bilder :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se