Direktlänk till inlägg 26 april 2008

Strax säng

Av bizzab - 26 april 2008 22:44

Precis kommit hem från jobbet, trött och ont i fötterna. Blev en hel del spring under arbetspasset fram o tillbaka. Jobbigt när man är trött men samtidigt så uppe i varv att man inte kan komma till ro. Tycker att det är bättre att sluta med kväll för att sedan vara ledig dagen efter, det passar mig bättre.

Det var så skönt att komma hem då min man hade gjort lite mat till mig då jag inte hunnit med att äta något under kvällspasset så hade han gjort lite till mig nu. Det är omtanke puss på dig älskling.

Snart är det dags att förminska mina ringar igen JIPPI! Ringarna är på väg att ramla av vilket innbär mera vikt har ramlat av TJOHOO.

Men den 1/6 är det dags för en jätte strikt diet, människor som känner mig är inte så glada åt det ,men som sagt det är min kropp o mitt val eller hur?  Det kommer att bli tufft men när jag vet vad det kommer resultera i så kommer jag att stå ut, det gäller bara 4 veckor sedan är det lugna gatan igen haha. Samtidigt får jag försöka lägga in mera träning som det ser ut idag så tränar jag måndagar power step 75 min, tisdagar power strike onsdagar spinning torsdagar Bollcore o fredag min ridning. Vet inte riktigt var jag ska lägga till mera. men det löser sig när jag kommer dit, Längtar samtidigt som jag fasar då jag redan gått igenom detta men vill man vara fin får man lida pin som dom säger.

Nu ska jag gå ut med vovvarna på nattrundan innan det är dags att krypa ned under täcket o sova.
God natt o kram

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

27 april 2008 18:31

Usch ja det är ingen höjdare tycker jag när man jobbar kväll och sedan börjar 07.00 dagen därpå.Föredrar också att man är ledig dagen efter ett kvällspass.

http://klackebo.bloggagratis.se

 
tussegumman

tussegumman

27 april 2008 21:09

Hoppas du har hunnit slappna av i helgen. Jag hör att du som jag har 100 järn i elden samtidigt. Jag kämpar också med vikten och håller på med GI metoden tappat sju kilo men det känns ändå otacksamt när det är 10 kvar. Kämpigt det där men nu har jag gett mig sjutton på att lyckas. Ha det gott/Kramar Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

 
Zkrivaren

Zkrivaren

27 april 2008 22:50

Världen är full av oförstående människor, även om jag tror du är lagom smal och fin för mina ögon, är det din kropp, men var rädd om dig!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Xena

28 april 2008 08:00

Man är vuxen och rår över sin egen kropp.
Själv försöker jag ju tappa vikt också men vill inte bli ett benrangel. Alla har vi våra egna mått på hur vi vill vara.
Se till att du mår bra, och är det nu diet som krävs så kör den..
Kram
XENA

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se