Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Hej hej

Av bizzab - 28 april 2008 18:08

Har precis kommit hem från en resa till Borås, jösses vad vi skrattade vi lyckades köra över 2 mil fel, hahahaha.

Nu ska jag åka iväg på kalas hörs senare

Kram o njut av vårvädret 

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

28 april 2008 19:43

Du har inte sagt var ni kom ifrån. Inte vad ni skulle göra i Borås! Kommer ni till Borås i sommar när jag är på Hökåsen så är ni välkomna att hälsa på! Kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Ingen bild

http://zkrivaren.bloggagratis.se

28 april 2008 23:52

Ibland sk man lyckas med det omöjliga. Bra att det togs på rätt sätt.

 
Ingen bild

Xena

29 april 2008 08:59

Tur man kan skratta när det blir fel.
Jag lider av obotligt dåligt lokalsinne och får mig ganska många skratt på vägarna.

Ha det gott
Xena

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se