Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Hej hopp

Av bizzab - 29 april 2008 19:12

Ute har det bara smällt till när det gäller grönskan i träd, buskar och i gräsmattan underbart. Idag har det varit så skönt ute, synd att behöva arbeta hela dagen, nu har jag äntligen dukat av matbordet. Det är lite tråkigt att inte komma hem före kl 17, börja med maten för att det blir så sent när allt är avdukat o inplockat i diskmaskinen.

Är trött idag, beror på att jag inte varit ledig på ett par dagar, men men imorgon när jag går hem är jag 5 dagars ledig, det ska bli så skönt. Ledigheten kommer dock bestå av pluggande inför tentan nästa vecka.

Kram 

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

29 april 2008 23:29

Vad jag tycker det är synd att det ska bli sämre väder nu när du ska få långledigt!
Men jag hoppas du ska få det riktigt skönt och trevligt ändå på din ledighet!
God natt och kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Xena

30 april 2008 10:09

Önskar dig en skön valborg idag.
Det ska iaf jag försöka ha..
Kram
Xena

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se