Alla inlägg under april 2008

Av bizzab - 24 april 2008 19:54

Sitter här o fryser har varit i stallet o det var absolut inte meningen att jag skulle stanna, men vad gör man inte för sin dotter. Givetvis var jag kvar men helt fel klädd haha.

Annars har det inte hänt något av värde denna dag.


ANNONS
Av bizzab - 23 april 2008 19:41

Jösses vad jag har ordnat idag, först på arbetet mellan 7-16.30 hem o tvätta båda bilarna, vilket tog sin lilla stund. Var ju tvungen att göra rent dem invändes också så nu är de så fina så. Efter det kom jag på att det kanske var lika bra att börja rensa lite ogräs i landet sagt o gjort så började jag med det,vilket inte tog så lång tid. Felet är när man väl börjat så är det svårt att sluta så då såg jag givetvis att det var ju ogräs mellan stenplattorna på gången så det var bara att börja där med. NU är jag äntligen klar så nu ska vi tända grillen, ska bli så gott så gott men först var det duschen som gäller.

Ha det gott o passa på att njuta av vårvärmen

Kram 

ANNONS
Av bizzab - 22 april 2008 19:57

Åter en fin dag ute o det är underbart

h'r händer det inte särskilt mycket så jag har för närvarande inget att skriva

Av bizzab - 21 april 2008 21:07

Precis kommit hem efter att ha varit o tränat power step, vilket jag inte gjort sedan innan jul. Hade ont i knät då och har vilat det,så nu trodde jag att det kunde gå, men det värker som fan i knät och jag kände av det medans jag tränade, men det får köra vidare.

Nu ska jag gå in i duschen sedan sova trött som bara den.

Ute har det varit kanonväder, Jo på måndag bär det av till Borås, haha jag o en till ska dit vet inte om vi kommer fram till rätt adress men det får gå hahaha

Kram 

Av bizzab - 20 april 2008 21:05

Vilken härlig dag det varit ute idag. Har ordnat lite i trädgården idag, vilket behövdes, har rensat lite i rabatterna det kom lite ogräs, om det är fint väder i morgon ska jag rensa lite mellan stenarna på gången fram till huset.

Nu ska jag fortsätta med att titta på tv o spela lite samtidit på datorn 

Av bizzab - 20 april 2008 15:06

Var ju som sagt ute i går och fotade lite, här kommer några av bilderna som jag tog. Tycker väll att de duger,  jag inte är någon proffsfotograf utan relativt ny med att ta kort.

Av bizzab - 20 april 2008 11:19

Kvällen igår tillbringades med kameran ute i ett gömsle för att fotografera fåglar. Oh vissa kort är så underbart vackra är jättenöjd med dem, så vackra.

Var ute i ett par timmar helt ensam satt jag där o bara njöt, vad skönt det kan vara. Nu ska jag städa lite för att se om jag kanske lägger upp några bilder här på bloggen,

Kram 

Av bizzab - 19 april 2008 16:58

Haha satt o tittade på kort jag tog förra sommaren o då hittade jag detta.
Jösses vad roligt det är att kolla, färgerna blev rätt okej då.

Tar  bort kortet  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se