Alla inlägg under april 2008

Av bizzab - 18 april 2008 22:04

Haha hittade en länk hos "frump" om vilken bloggtyp man är. Jag var ju givetvis nyfiken så jag gjorde testet och detta blev svaret:

 Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.


Vilket jag tycker stämmer så bra på mig  

ANNONS
Av bizzab - 18 april 2008 21:25

Ja nu är kvällen här och snart är det dags att krypa ned. Trött som fan

God natt 

ANNONS

ARG

Av bizzab - 18 april 2008 17:20

Jag är så förbannat arg så jag tror jag går upp i atomer, är det något jag verkligen hatar så är det när jag får stå tillsvars för något som jag inte är delaktig i. Hur fan ska jag kunna vet vad som sagts det fattar inte jag, fy fan.

OH är så arg så arg skulle vilja ha något o slå hårt i, synd att det inte är någon träning av det slaget idag för då hade jag slagits som fan.

Men nu så får jag försöka lugna ner mig lite så att jag inte faller ihop av raseri, så här uppretad var det längesen jag var.

Fan helvetes jävlar


Av bizzab - 17 april 2008 21:06

Oh vilken kick det var att dansa, det var så förbannat roligt så jag kunde fortsatt 1 timme till, men kroppen är helt slut.

Det förgyllde hela kvällen, haha måste bara säga  att Annika Sjö från let´s dance är fruktansvärt härlig tjej till att lära ut. Vilket energi knippe alltså, att lära sig jiwe från henne var nog det roligaste jag varit med om. Hon var SÅ duktig och så rolig.

Nu ska jag hoppa in i duschen för svettigt var det.

Kram 

Av bizzab - 17 april 2008 16:59

Idag är det kallt ute, ska strax iväg o prova på o dansa. Kommer väll att se ut som en elefant i ett glashus haha, men det ska bli så skoj.

Annars har det varit en kanonbra dag, återkommer senare

Hej hopp

kram 

Av bizzab - 16 april 2008 21:54

Nu så har jag bakat coccosmuffins, gubben blev glad, men jag äter ju inget sådant så det blev till familjen. Jag tycker faktiskt inte om att baka men dottern ville ha så vad gör man inte för barnen.

Nä nu säng, magen har fullständigt havererat, ständigt ont i magtrakten och det känns som om någon hugger med knivar rakt in och krampar så jag inte kan röra mig. Själv tror jag att det beror på att jag har förmycket runt omkring mig både när det gäller skola, arbete, familj, träning och mitt eget krav på att gå ner mera i vikt, vilket resulterar i detta. Men man ska inte klaga finns alltid de som har det värre, men nu de senaste dygnen har varit fördjävliga inte kunnat sova pga detta.

Nä nu ska jag faktiskt gå o lägga mig god natt nu ligger mina hundar o bara väntar på att jag ska krypa ned o lägga mig.

God natt och sov sött kram 

Av bizzab - 16 april 2008 20:45

Idag blir det lite Bob Marley med Three litle birds


Av bizzab - 16 april 2008 20:14

Under denna onsdag har jag suttit på seminarium hela dagen, trevligt med jobbigt. Skönt att slippa skola nu på ett par veckor, nästa gång det är skola är det salstenta som gäller. Haha och jag har inte ens börjat att titta på den än,dags att börja med det då.

Nu ikväll har jag varit iväg o spelat bowling alltid lika roligt, men idag gick det inte så bra, hade träningsvärk redan i mina armar efter 2 dagars träning innan.

Annars har det varit en bra dag, förutom min mage som fullständigt har ballat ur. Kramper och hugg i magtrakten konstant, men det går över hoppas jag, det släpper om man bara lugnar ner sig lite, men det får bli till sommaren. 

Nu ska jag baka muffins, då min dotter tycker vi ska göra detta, tycker inte alls det är kul, men vill min dotter det så. Hon ska snart lägga sig, men vad gör man inte när hon har väntat hela dagen då får man vara snäll o göra detta,

Kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se