Alla inlägg under april 2008

Av bizzab - 2 april 2008 17:15

Nu så är man hemkommen, riktigt skönt. Ute är det fortfarande lite gråmulet men det är skönt.

Nu så ska vi åka till Tunisien i sommar jag o min man, det blir en försenad bröllopsresa. Våra döttrar blir lite besvikna men de får åka med nästa resa. Tittade på en resa till Dominikanska men ca 60 000 kr var jag väll inte så sugen på att hosta upp direkt för 2 veckor. Njaa tror inte det.

Egypten är också ett resemål jag o min man ska göra i 14 dagar men det får bli när barnen har blivit större.

Ja då har jag väll inget mera att berätta än så länge än att våran värmepanna krånglar o vi har runt 27 grader inne, jag tycker det är skönt men det är bara jag i familjen som tycker det.haha

Ja i morgon så blir jag gammal hela 34 blir jag.  

ANNONS
Av bizzab - 2 april 2008 09:10

God morgon tittar man ut så är det mulet och disigt.

Känner mig lite trött idag, trots en god nattssömn, ja ja det är väll vädret kan jag tro

ANNONS
Av bizzab - 1 april 2008 17:32

Nähä det var ju synd, bara för att min äldsta dotter har prov imorgon, så det blir till att sitta o förhöra henne på det. Fast för mig är det ett kul ämne och det är Historia, oh det var mitt favorit ämne i skolan, så det är inga problem med det.

På arbetet så är stämningen så fruktansvärt låg alla är tydligen irriterade på alla och det är bara sura miner överallt. Visst kan jag förstå det vi går kort om folk och det fattas varje dag, men nu är det verkligen så till och med jag har tröttnat o börjat leta efter en annan tjänst så att jag kommer ifrån detta. Tycker om arbetet i sig men det är förtillfället arbetskamraterna som trycker ner allt. Fy vad det är jobbigt att gå till jobbet då.


Av bizzab - 1 april 2008 13:22

Vad skönt det är ute i friska luften, riktigt vårväder. När jag kommer hem ska jag iväg för att träna lite härlig, Powerstrike, behöver komma igång igen riktigt ordentligt, känner mig slapp och lite hängig. Vilken tur att vädret är så skönt då det lättar upp lite. Stämningen på jobbet är skit alla är sura o tvära.

Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se