Direktlänk till inlägg 4 maj 2008

Kanon dag

Av bizzab - 4 maj 2008 18:14

Vilken underbar dag det varit idag.

Solen skiner från en blå himmel. mycket har hunnits med, all tvätt är tvättad och hänger ute på tork, maten blev idag kålpudding och potatis (tycker väll inte om kålpudding men resten av familjen gör det, så jag fick offra mig).

Pluggat har jag också gjort snart plöjt igenom dermatologin, håller precis på att läsa igenom om skabb, sedan är det inte så mycket kvar bara ögonsjukdommarna som jag inte hann med igår. Sitter ute o ser att jag redan börjar bli lite brun, härligt.

Nä nu ska jag gå ut en stund till i solen, jo jag har hunnit springa runt med kameran en liten stund också, blev jättefina foton på rottisen.

Imorgon blir hon 8 år, kan inte fatta det tycker inte det var längesedan jag var o hämtade hem henne.


 
ANNONS
 
Xena

Xena

5 maj 2008 10:19

Va duktig du är.. Pluggar tvättar osv..
Lyllos dig som börjar bli brun.
Själv brukar jag bli gris rosa eller knall röd o se försvinner det mesta igen..
Ha det gott vännen
Xena

http://stollan.blogspot.com

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

5 maj 2008 14:23

Kära vän! Hur många tror du förstår att Derma är hud? Men du har ännu inte berättat vad du läser till. Är det läkare?
Jo det var en kanondag i går och jag grillade. Tog kort på mig som jag tänkte visa. Men kamran var felinställd så det blidde inget! Kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se