Direktlänk till inlägg 8 juni 2008

Söndag

Av bizzab - 8 juni 2008 14:40

Tjohoo då har man varit och inhandlat lite presenter till sonen som fyller 6 år i morgon. Tänk vad tiden går, det var lika varmt då som nu, vi var o skulle byta cross men när vi var där så  fick jag värkar o vi fick åka tillbaka, de 14 mil vi hade kört. Det var precis att vi kom hem för att ordna barnvakt o sedan iväg till förlossningen.

Nog med tillbaka blickar, nu ska jag ut i solen en stund o bara njuta av värmen

Kram

 
ANNONS
 
Smeden Beng

Smeden Beng

9 juni 2008 14:17

Hej igen efter helgen!
Förlåt mig! Men denna gång gillade jag inte alls låten du bjuder på! Men smaken är ju som baken! Men jag gillar att du haft det underbart vid kusten!
Då blir det i dag födelsedagen är. Ett gattis till tvååringen men främst ett grattis till mamma som fött fram honom!
Kram vännenen! (Ett gattis till pappan också utan honom hade det inte varit någon tvååring att fira!)

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se