Direktlänk till inlägg 13 juni 2008

tar semester

Av bizzab - 13 juni 2008 16:49

Nu tar jag semester lite sporadiskt från bloggandet, kommer  med lite inlägg då o då. Tittar in till vissa ändå.

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

13 juni 2008 22:52

Önskar dig en härlig sommar.
Kram Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

13 juni 2008 23:50

Ta en semester, Linda, det är du värd. Visst kommer jag att sakna dina inlägg och dig, men tänk på dig själv först.
Tills vi hörs igen, ska du ha det väldigt gott, och var rädd om dig!
Kikar in oregelbundet till din blogg.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

14 juni 2008 18:50

Ha det gott i sommar och välkommen tillbaka när du känner för det.

Kram!

http://Frump.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Christa

17 juni 2008 11:26

Provar på en ny blogg ett tag.
Välkommen in om du har tid o lust ngn regnig dag
Tror du vet vem jag är om du läser
Kram
Christa (X)

 
Christa

Christa

19 juni 2008 14:55

Trivs rätt bra med min nya blogg så jag kommer nog inte använda Xena bloggen ett tag.
Känns det fortf bra efter sommaren så stannar jag nog på i *HISSEN*
Ha det gott och en skön midsommar önskar jag dig

Christa fd Xena

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se