Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Campinglivet

Av bizzab - 24 juni 2008 17:14

Då förra veckan tillbringandes i husvagn, så blev det många roliga saker som inträffade.

Dag 1 började tillexempel med att när vi kom ner till campingen Tänker er 5 personer 2 vuxna o 3 barn i en liten husvagn lagom för stort sett 3 stycken underbart. Men finns det hjärterum finns det stjärterum, frågar jag min man om han redan öppnat takluckan, men se det hade han ju inte gjort. Tittar upp o ser att den har ju blåst bort. Vad gör man då en lördagskväll, allt är stängt. Jo det löser vi med att ta ett lock till barnens ena leksaksbackar o lägger i en soppåse och sedan massor o åter massor med tejp. Ja som vi resonerade så var det bara invänta regn för att se om den konstruktionen håller. Natten ösregnar o åskar det o vårat lilla hemmabygge höll.
Dag 2: upp tidigt ska lämna dottern på ridlägret, snabb frukost för sedan åka iväg. Hinner fota lite på ekorrarna som är mitt framför husvagnen. Är stel i kroppen inte legat speciellt bra. Väl framme på ridlägert är det svårt att säga hej då till stora tjejen, är lite ledsen men ok det är ju vad hon vill. Åter till husvagnen, försöker finna en lucka men det finns ingen att få tag på, avvaktar tills på måndagen.

Dag 3: Tycker bilen känns konstig när vi ska åka iväg till Kristianstad för att se om det finns någon begagnad lucka till en cabe årsmodell 70. Ser att vi har fått punktering på framdäcken. Jaha bara åka till en verkstad för att byta, ser på verkstaden att det är båda framdäcken som är helt slitna på ett mycket märkligt sätt, jaja bara till att kosta på sig det med. Inget att göra ngt åt.  Ingen lucka fanns det men än så länge håller det ju tätt.

Tack o lov finns det väldigt omtänksamma människor i detta avlånga land, på campingen finns ett äldre par som ska åka hem. De hade åkt men vänt då de hittat en annan lucka som flygit av en husvagn o är hel. Upp på taket o gissa vad man gör jo man tejpar dit den och den sitter där än. Mycket silvertejp haha.

Dag -3-4 lugnt inget utöver det vanliga sker men dag 5 så skulle vi äta ute o vad händer då jo vi kommer gående o givetvis råkar någon knuffa till en marschall så allt stearin skvätter upp på min dotters båda ben ända upp till låren.

Trotts allt som hände höll vi glädjen uppe o det var bland den roligaste veckan på länge.

Nu iväg för lite step up.

Kram 

 
ANNONS
 
Frump

Frump

24 juni 2008 19:19

Låter som en händelserik semester! :)

Ha en riktigt skön sommar, kramen!

http://Frump.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

25 juni 2008 14:06

Husvagn.. Njääee inte helt min grej.
Vi lånade husbil förra sommaren. Det var ganska ok.
I år blir det att hyra en stuga ist.
Tror det passar mig bättre.
Ha en forts fin sommmar vännen.
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Åsa

Åsa

26 juni 2008 13:51

Oj så mycket som hände och vad ont det måste blivit med stearin på benen.
Men också roligt att det blev en kul vecka.
Kram Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se