Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Läkarbesök

Av bizzab - 26 juni 2008 14:24

Idag vart jag hos farbror doktorn, beskedet blev bra, äntligen ser jag slutet av att jag ska må psykiskt dåligt. Fick besked om att det kommer bli en bukplastik ska bli skönt att bli av med den delen. Magen påminner om mycket om min tid som "tjock" o det vill jag inte. Jag mår inte så bra, är fixerad av min mage går alltid och tänker hur stor och fet jag är, men enligt doktorn är jag normalstor, men att jag skall få hjälp med det sista korrigeringen så att säga. Så idag är känns det lite bättre.

Kram 

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

27 juni 2008 00:07

Även om du såg ut som hin håle, tjock som bara den, så räknas ditt fina inre, mycket högre.

Ha det gott!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

27 juni 2008 10:52

GRATTIS VÄNNEN!!
En liten varning bara. Var jätte noga med att följa de order du får av läkaren för tiden efter op.
Min väninna slarvade och fick opereras på nytt och därför blev det inte så fint heller.
Men gör man som man får besked om. Inte lyfter och sköter allt annat så blir det kanon..
Så glad för din skull.
Jag hade lite övervikt. Inte så väldigt mkt men på mig *hänger* iaf magen nu. Skinnet är inte lika elastiskt längre.
Jag har inte tillräckliga problem för att få en bukplastik så det är bara att ta det för va det är.

Önskar dig ALL LYCKA TILL från hela mitt hjärta

Christa

http://hissen.blogg.se

 
Åsa

Åsa

28 juni 2008 19:37

Så bra att du får bukplastik så att du kan må bättre själv, förstår att det är jobbigt att se det när man gått ner i vikt och det "finns kvar".
Kram Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se