Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

hej hopp

Av bizzab - 27 juni 2008 12:13

Fredag i dag o helgen är här, skulle vara ledig men går in extra denna helg. Jag ska snart åka in till staden o ordna lite saker, mycket som är på gång i mitt liv. Några förändringar förhoppningsvis, kommer inträffa som bara är positiva för min del så det är bara hålla tummarna för den delen så att det inträffar.

Kram 

 
ANNONS
 
Christa

Christa

27 juni 2008 14:17

Jisses vilken tur jag har att det inte är HÄST min dotter vill ha.
Känns mkt mer överkomligt både i pris och tid med en mus *fniss*
Ha det så gott o tack för att du tittar in hos mig..
Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

27 juni 2008 23:02

Håller mina tummar för dig, för du är värd det.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

28 juni 2008 19:38

Håller tummarna för att allt blir så som du önskar det.
Kram Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se